Fenerbahçe yıllar sonra yeniden Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak istiyor

TAKİP ET

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe yıllar sonra yeniden Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak istiyor. Sarı lacivertliler Aziz Yıldırım döneminde de Şilili oyuncuya teklif götürmüş ancak olumlu bir sonuç alamamıştı. Sanchez'in Ali Koç döneminde gelme ihtimali daha yüksek görünüyor. Ayrıntılar haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de yönetim ara transfer döneminin çalışmalarına şimdiden başladı. Sezon başında yapılan transferlere rağmen forvet hattındaki sıkıntıları gidermek isteyen sarı lacivertli ekip yıllar sonra yeniden Alexis Sanchez’i kadrosuna katmak istiyor.
Yıllar Sonra Yeniden Alexis Sanchez
Aziz Yıldırım’ın başkan olduğu dönem olan 2010 yazında Fenerbahçe Şilili hücum oyuncusu Alexis Sanchez’i kadrosuna katmaya çalışmış fakat yüksek maliyet sebebiyle bu transferde olumlu bir sonuç alınamamıştı. Aradan geçen 11 yılın ardından Fenerbahçe bu sefer Ali Koç yönetiminde yeniden Sanchez’e çubuklu formayı giydirmenin hesaplarını yapıyor.
Şilili Oyuncu Bu Kez Daha Yakın
İtalya Serie A takımlarından Inter’de oynayan Alexis Sanchez’in devre arasında ayrılmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. Fenerbahçe’nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan 32 yaşındaki kanat oyuncusu Milano ekibiyle bu sezon 10 maça çıkarken 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Şilili oyuncu daha fazla forma bulacağı bir takıma transfer olmak için devre arası Inter’den ayrılacak.
 

alexis sanchez fenerbahçe aziz yıldırım ali koç inter