Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal şirazeyi şaşırdı, ayaklarını sergilemeye başladı

TAKİP ET

Bir dönem katıldığı izdivaç programları ile adından söz ettiren fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla artık şirazeyi iyice şaşırdı dedirtti. Son dönemlerde ayaklarını paylaşmayı huy haline getiren Hanife Gürdal, aynı zamanda kocasına gönderme yapmayı da ihmal etmiyor. Hanife Gürdal'ın bu paylaşımları takipçilerinin de tepkisini çekiyor.

Reklam
Reklam

Bir dönem ekranlara damga vuran izdivaç programları ile adını duyuran ve ardından da sosyal medya fenomeni haline gelen Hanife Gürdal, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hanife Gürdal, özellikle ayaklarını sergilediği fotoğrafları ile eleştiri oklarının da hedefine giriyor.
Katıldığı izdivaç programlarında tesettürlü hali ile dikkat çeken ve programlar yayından kaldırıldıktan sonra tesettürden de çıkan Hanife Gürdal geçtiğimiz yıllarda dünya evine girmişti nokta yayınlanan evlilik programları ile sosyal medyada Fenomen haline gelen Hanife Gürdal şu sıralar sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar zaman zaman tepki de çekiyor.
 

Ayaklarını paylaşmayı bırakmıyor

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve reklamlar sayesinde binlerce lira kazanç elde eden Hanife Gürdal özel hayatından gezip gördüğü yerlere kadar her şeyi paylaşıyor. Ancak Fenomen gelin adayı şu sıralar ayaklarını paylaşmayı huy haline getirmiş durumda. Takipçileri bu konuda Hanife Gürdal’a eleştirilerde bulunuyor ancak onun bir kulağından giriyor bir yerinden çıkıyor. Hanife Gürdal’ın paylaşımları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden Kaçmazken özellikle sürekli ayak paylaşımları yapmasına iğrenç yorumları yapılıyor. Ancak bu yorumlar ünlü sosyal medya fenomeninin Çok da umurunda gibi görünmüyor.


 

Eşine de gönderme yapıyor

Sosyal medya fenomeni Hanife Gürdal son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da kanepeye uzanmış bir şekilde ayaklarını çekmiştin abla Aynı zamanda paylaşma Eşini de etiketleyen Hanife Gürdal bir çay demle Sen de içsek yazdı. Sosyal medya kullanıcıları ise Hanife Gürdal’ın bu paylaşımının oldukça saçma olduğunu düşünüyor. İnsanların Hanife Gürdal’ın ayaklarını görmek için takip etmediğini belirten sosyal medya kullanıcıları böyle bir paylaşıma gerek olmadığını savunuyor.