Fenomen Kübra Ece'nin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralanıyor!

TAKİP ET

İstanbul'da bir televizyon programına katılan ve orada ünlendikten sonra sosyal medyada fenomen olan 30 yaşındaki Kübra Ece, Avcılar'da bulunan bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybetti. Ece'nin şüpheli ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 5'i erkek 7 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Dün gece sabaha karşı saat 05.00 sıralarında İstanbul’un Avcılar ilçesinden bir ölüm haberi geldi. Katıldığı televizyon programı ile üne kavuşan ve sosyal medyada fenomen olan 30 yaşındaki Kübra Ece, ilçeye bağlı Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 4. katında  aşağı düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.



Kübra Ece'nin hayatını kaybetmesi şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçerken, başlatılan soruşturma kapsamında o sırada evde bulunan 5'i erkek 7 kişi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları bildirilirken meydana gelen sır ölümün ardında 'kıskançlık' krizi olduğu öne sürüldü.



1 AY ÖNCE SEVGİLİSİNDEN AYRILDI!

Kübra Ece'nin bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Mehmet Emre Ş. ile yaklaşık 1 ay önce ayrıldıkları öğrenildi. İddialara göre ayrılık olayını kabul edemeyen Kübra Ece'nin eski sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin Brezilya uyruklu Luizia Marina R.C. isimli biriyle yeni bir ilişkiye başladığını öğrendiği ve kıskançlık krizine giren Ece'nin soluğu eski sevgilisinin Avcılar'da bulunan evinde aldığı ve yine iddialara göre evdeki 6 kişinin önünde eski sevgilisiyle tartıştıktan sonra kendisini balkondan aşağı attığı belirtildi.



EVDEKİ 7 KİŞİ POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Genç kadının ölümü sonrası olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimatla birlikte olayın yaşandığı evde o sırada bulunan  Mehmet Emre Ş., Brezilyalı Luizia Marina R.C., Mikail Ö., Hami A.,Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş., Mahmut Emir Ş. ve MAhmut Emir Ş.'nin sevgilisinin gözaltına alınarak emniyete getirildiği ve alınan ifadeler sonrasında ise serbest bırakıldıkları bildirildi.



Aldıkları acı haberin ardından yıkılan Kübra Ece'nin ailesi ise kızlarının cenazesinin bugün toprağa verirlerken yaşanan elim olayla ilgili konuşan Kübra Ece'nin kuzeni İbrahim Sunar, olayda cinayet şüphesi olduğunu söyledi ve sonuna kadar konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

 

fenomen kübra ece cinayet intihar şüpheli ölüm soruşturma