Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın aslen nereli, kaç yaşında? Ferda Anıl Yarkın şarkıları

TAKİP ET

Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konukları arasında olan Ferda Anıl Yarkın'ın özel hayatı araştırılmaya başlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan programın konuklarından biri olan Yarkın'ın yaşı, memleketi ve şarkıları başta olmak üzere tüm özel hayatı mercek altına alındı. Ünlü sanatçıyla ilgili tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar araştırılmaya devam ediliyor.

Reklam
Reklam

Şarkılar Bizi Söyler’in bu akşamki konukları arasında olan Ferda Anıl Yarkın’ın özel hayatı araştırılmaya başlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan programın konuklarından biri olan Yarkın’ın yaşı, memleketi ve şarkıları başta olmak üzere tüm özel hayatı mercek altına alındı. Ünlü sanatçıyla ilgili tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar araştırılmaya devam ediliyor. 28 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler programında 90’lar şarkılarıyla yine muhteşem bir müzik ziyafeti yaşanacak. Programın bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm konuklarından birisi de ünlü şarkıcı Ferda Anıl Yarkın olacak. İzleyiciler ‘Ferda Anıl Yarkın kimdir?’, ‘Ferda Anıl Yarkın nereli, kaç yaşında?’, ‘Ferda Anıl Yarkın evli mi?’ gibi soruların yanış ıra Ferda Anıl Yarkın şarkılarını da araştırmaya başladı. İşte tüm merak edilenler…

Ferda Anıl Yarkın Kimdir?

21 Ağustos 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sanatçı, 2009 yılında TV’deki yarışma programında Çanakkale Korosu’nu yönettiği için Çanakkaleli sanılmaktadır. Güngör Yarkın ve Bestekar olan Deniz Astsubayı Kamuran Yarkın’ın oğlu olan Ferda Anıl Yarkın’ın yeğenleri Nağme Yarkın ve Baturay Yarkın da tanınmış müzisyenlerdendir. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü mezunu olan Yarkın, Pop müziğin büyük ölçüde canlandığı 90’lı yıllarda ‘Üzülme’ ve ‘Sonuna Kadar’ gibi duygusal parçalarla ve hep siyah giyinmesiyle tanınmıştır. Sanatçının ‘Unuttum Sanma’ albümü 1999 depremi dönemine denk geldiği için yeterli ilgiyi görememiş ve kendisi 7 sene müziğe ara vermek zorunda kalmıştır. Albüm yapmasa bile müzikten kopmayan Yarkın, İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Müslüm Gürses ve Kibariye gibi ünlü sanatçıların albüm çalışmalarına eserleri ile katkıda bulunmuştur. 2006 yılında ‘Ayrılmayalım’ adlı albümü ile tekrar müzik piyasasına geri dönen Yarkın, 2007 yılında ise ‘Şarkı Söylemek Lazım’ adlı programda Helin Avşar’ın koçluğunu yaptı. 2009 yılında yayınlanan ‘Korolar Çarpışıyor’ programında Çanakkale Korosu’nu yönetti. Eda Özülkü, Metin Özülkü ve Yeşim Salkım ile beraber ‘Çılgınlar Kulübü’ adlı müzik grubunu oluşturdu. Beraber sahne alan ve konserler veren bu 4’lü, 2019 yılının yaz ayında ‘Aramadın Aylardır’ adlı şarkıyı beraber seslendirerek kliplendirdi. Hala stüdyoda sanatçılar için eserler üretmekte olan ünlü şarkıcı Ferda Anıl Yarkın, çeşitli mekanlarda sahne almaya ve konserlerine devam etmektedir. 



Ferda Anıl Yarkın Albümleri

-    Aşkın Yetmez (1993)

-    Sonuna Kadar (1995)

-    Unuttum Sanma (1999)

-    Ayrılmayalım (2006)

Ferda Anıl Yarkın Evli Mi?

Ünlü sanatçı Ferda Anıl Yarkın evli değildir. Sanatçı bir dönem Şebnem Dönmez ile büyük bir aşk yaşamış ve ilişkileri evlilik yoluna gitmiştir ancak ikili evlenmemiştir.