Fethullah Gülen öldü mü? FETÖ elebaşı hastaneye kaldırılmıştı

TAKİP ET

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Gülen'in beyin ölümünün gerçekleştiğine dair iddialar var. FETÖ'nün internet sitesinden yapılan bilgilendirmeyle Gülen'in hastanede olduğu doğrulanmıştı. FETÖ elebaşının öldüğüne dair iddialar sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Reklam
Reklam

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öldüğüne dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Gülen’in beyin ölümünün gerçekleştiğine dair iddialar var. FETÖ’nün internet sitesinden yapılan bilgilendirmeyle Gülen’in hastanede olduğu doğrulanmıştı. FETÖ elebaşının öldüğüne dair iddialar sosyal medyanın gündemine yerleşti. Fethullahçı Terör Örgütü’nün internet sitesinde FETÖ elebaşı Gülen’in hastaneye kaldırıldığı iddiaları doğrulanmıştı. Örgütün üst yönetim kadrosunun ise beyin ölümü gerçekleştiği iddia edilen Gülen için dua istediği bilgisine ulaşıldı. Sosyal medyanın a gündemine oturan iddialarla ilgili araştırmalar devam ediyor.

Hastaneye Kaldırıldı

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in propagandalarının yapıldığı ‘Herkul’ adlı hesaptan yapılan bir paylaşımda teröristbaşı Fethullah Gülen’in hastaneye kaldırıldığı iddiaları doğrulanmıştı. Söz konusu paylaşımda, Gülen’in sağlığına kavuşması için dua edilmesi istendi.

FETÖ Elebaşı Öldü İddiası

Diğer yandan bugün ise FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in öldüğüne dair iddialar ortaya atıldı. Beyin ölümü gerçekleştiği öne sürülen Gülen’in öldüğü iddiası sosyal medyanın gündeminde. Yapılan bazı paylaşımlarda FETÖ elebaşının beyin ölümünün gerçekleştiği öne sürülürken bazılarında ise kalbinin durduğu iddiası yer aldı. Ancak FETÖ elebaşı Gülen’in öldüğüne dair iddialarla ilgili henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. 

Şeker Komasına Girdiği İddia Edildi

Daha önce zehirlendiğine dair iddialar ortaya atılan FETÖ elebaşının geçtiğimiz günlerde sağlık durumunun ağırlaştığı öne sürülmüştü. Fethullah Gülen'in şeker komasına girdiği ve doktorlar tarafından ilk olarak 24 saat daha sonra da 48 saat uyutulmasına karar verdiği aktarılmıştı.