FETÖ'nün eski MİT imamı Murat Karabulut Almanya'da öldü

TAKİP ET

Terör örgütünü FETÖ'nün etkinlik imamı olan ve Kaçak olarak Almanya'da hayatına devam eden Murat Karabulut üç gün önce kanserden öldü. Avukat Burak Bekiroğlu ölüm iddialarını gündeme getirirken firari FETÖ'cü Önder Aytaç söz konusu iddiayı doğruladı. Ancak iddiaların gündeme gelmesi ile birlikte bilginin nasıl sızdığı da FETÖ'cüler arasında tartışma konusu oldu.

Reklam
Reklam

Terör örgütü FETÖ'nün eski MİT imamı olan ve “Dr. Sinan” kod adını kullanan Murat Karabulut üç gün önce Almanya'da kanserden öldü iddiası ile gündeme geldi. Avukat Burak Bekiroğlu iddiaları sosyal medya hesabından paylaşırken terör örgütünün bu bilgiyi gizli tutmak istediğini söyledi.

FİRARİ FETÖ'CÜ İDDİALARI DOĞRULADI

Avukat Burak Bekiroğlu’nun bu iddialarını firari FETÖ'cü Önder Aytaç bir paylaşım yaparak doğruladı. Aytaç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ben hiç sevmezdim kendisini. Cemaatten ‘ismi havuza düştü’ denilen herkeste onun katkısı vardı. 1 MİT belgesi düzenlenir ve bir şekliyle ‘ismi havuza düştü’ denilen kişi pasifize edilir ve aktif görevden el çektirilirdi ki Mustafa Özcan’ın da bu konuda ki katkısı çoktu - 4. Hala öldüğüne inanamıyorum. Ölümünde bile bir GATAkulle olabileceği kanısındayım” dedi.