Fibabanka,Aktifbank ve Enpara'dan ev hanımlarına müjde: Ev hanımları için kredi fırsatı!

TAKİP ET

Bankaların kredi detayları ve imkanları araştırılmaktadır. Bankaların sunmuş olduğu kredi fırsatları merak ediliyor. Fibabanka,Aktifbank ve Enpara'dan ev hanımlarına özel kredi imkanı detayları açıklandı. Ev hanımları için kredi detayları neler? Bu haberimizde bu üç bankanın detaylarını sizler için derledik. İşte bankaların ev hanımları için sunmuş olduğu kredi detayları...

Reklam
Reklam

SGK bünyesinde çalışan ve düzenli geliri olduğunu belgeleyenlerin kredi başvuruları çoğunlukla onaylanırken, düzenli gelir beyan edemeyenler için süreç oldukça zorlaşıyor ve bu durumdan en çok ev hanımları etkileniyor. Aktifbank, Fibabanka ve Enpara ev hanımlarına bu konuda yardımcı oluyor. Bu üç bankanın sunduğu gelirsiz krediler sayesinde ev hanımları da kredi alabiliyor. Bu bankaların sunduğu kredinin detayları neler?

Fibabanka

Fibabanka ev hanımlarının da kullanabileceği bir kredi imkanı sunuyor. Bu kredideki faiz oranları %1,61'den başlamakta ve borçlunun kredi puanına göre değişmektedir. 50.000 TL'ye kadar olan krediler maksimum 36 ay, 50.000 TL üzerindeki krediler maksimum 24 ay vadelidir. Bu krediye tüm Fibabanka şubelerinden, Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı ya da Çağrı Merkezi aracılığıyla başvuru yapılabilmektedir. Ayrıca bu krediden yararlanmak için herhangi bir belge ibraz etmenize gerek yoktur.

Aktifbank

Belgesiz ve kefilsiz kullanımı kolay kredi imkanları Aktif Bank'tan. Aktif Bank, %2,39 faiz oranı ve 36 aya varan vade ile 40.000 liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Bu durumda Aktif Bank'ın kullanacağı 15.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 673.59 TL oluyor. Aktif Bank'ın bu tür imtiyazlı kredisine NKolay Kredisi adı verilmektedir ve bu kredi şubesine ve PTT şubesine N Kolay Mobil, Aktif Bank İnternet üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kredi de aynı kanaldan kullandırılabilmektedir. Bu krediden yararlanmak için herhangi bir belge istenmemektedir. Bu sayede ev hanımları da bu fırsattan faydalanabilmektedir.

Enpara

Ev hanımlarının kullanabilecekleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri kredi aracı da Enpara'dan. Enpara, %2,29 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle son derece uygun kredi imkanları sunuyor. Bu kredinin azami vadesi , 50.000 TL üzeri 36 ay ve 50.000 TL üzeri 24 ay olarak belirlenmiştir. Geri ödeme tutarı 661,47 TL aylık taksitlerle 23.812,92 TL'dir. Bu tercihli krediye Enpara.com İnternet Bankacılığı veya Enpara Mobil Uygulaması üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

ev hanımlarına kredi veren bankalar aktifbank ev hanımları kredi enpara ev hanımları kredi fibabanka ev hanımları kredi