FIFA 23, resmi olarak platformlar arası çok oyunculu Google Stadia ile geliyor

TAKİP ET

Google Stadia, geçen yıl büyük oyunları almakta sorun yaşadı, ancak platform bugün hız kazanıyor. EA, FIFA 23'ün Google Stadia'ya geleceğini resmen onayladı.

Reklam
Reklam

EA, FIFA 23'ün bugüne kadarki "en büyük" sürüm olmasıyla birlikte, FIFA serisinin son sürüme nelerin geleceğini ayrıntılı olarak açıkladı.

FIFA 23'ün piyasaya sürülmesi sonunda platformlar arası çok oyunculu oyunu devreye aldı ve EA, Google Stadia oyuncularının Xbox, PlayStation ve PC oyuncularıyla oynayabileceğini onayladı. Ayrıca FIFA 23'ün Stadia Store'daki listesinde “çapraz oynama özellikleri”nden de söz ediliyor.

KADINLAR DÜNYA KUPASI’NI DA DESTEKLEYECEK

EA SPORTS™ FIFA 23, sezon boyunca gelen hem erkekler hem de kadınlar FIFA World Cup™, kadın kulüp takımlarının eklenmesi, çapraz oyun özellikleri ve daha fazla oyun gerçekçiliği sunan HyperMotion2 Teknolojisi ile dünyanın oyununu sahaya taşıyor.

FIFA 23, hem Dünya Kupası'nı hem de Kadınlar Dünya Kupası'nı destekliyor ve kapakta Sam Kerr, oyun tarihindeki ilk kadın kapakta yer alıyor. FIFA 23, oyundaki yenilenmiş animasyon stilinin bir uzantısı olan HyperMotion 2'yi de destekliyor.