Final dediğin böyle olur! Sona 5 kala Demir Yaman Bir Zamanlar Çukurova'ya geri dönüyor! Şimdi hesap defterinin dürülme vakti

TAKİP ET

2018 yılından bu yana atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve bir dönem Perşembe akşamlarının reytinglerine hükmeden Bir Zamanlar Çukurova, eski başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ı finale 5 kala yeniden ağırlamaya hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Final dediğin böyle olur! Sona 5 kala Demir Yaman Bir Zamanlar Çukurova’ya geri dönüyor! Şimdi hesap defterinin dürülme vakti... İlk bölümü 13 Eylül 2018 günü atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı Bir Zamanlar Çukurova’nın. Züleyha ve Yılmaz adlı iki kaçak aşığın yolunun Adana’nın Çukurova ilçesine düşmesiyle başlayan sonrasında Çukurova’nın en zengin ailelerinden biri olan Yamanların yanına sığınıp evine yakışıklı oğlunun Züleyha’ya aşık olmasıyla gelişen olaylar silsilesi, düşe kalka 4.sezona kadar geldi. Bir dönem Perşembe akşamlarının reytinglerinin zirvesinden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova için artık veda vakti geldi de çattı. Finale son  5 bölüm kala ise izleyiciyi akıllara zarar bir final bekliyor. Neler oluyor? İşte tüm detaylar… 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Çukurova'nın sıcağını üstünden atamayınca üstündekileri attı! Üstsüz paylaşımıyla ne var ne yok sergiledi


Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan ayrılık! İşte sevilen oyuncu neden ayrıldı?





DEMİR YAMAN GERİSİN GERİYE DÖNÜYOR

Bir Zamanlar Çukurova, senaryo akışı çerçevesinde çok fazla oyuncu sirkülasyonu yaşadı. Ancak bu sirkülasyon dizinin yavaş yavaş sonunu da hazırladı. Vahide Perçin’in diziye veda etmesiyla başlayan ayrılık silsilesi pek çok başrol oyuncusunu da sırasıyla götürdü. Ancak Murat Ünalmış, Uğur Güneş Kerem Alışık’ın ayrılık nedeni senaryo değil Hilal Altınbilek’ti.
İddialara göre Hilal Altınbilek ilk önce Uğur Güneş’le büyük bir aşk yaşadı. Bu aşk olaylı bir biçimde bitti. Hilal Altınbilek daha sonra kalbini diğer bir rol arkadaşı Murat Ünalmış’a kaptırdı. Hal böyle olunca sette Uğur Güneş ile Murat Ünalmış arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Sonrasında Uğur Güneş diziye veda etti. Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in de aşkı çok uzun sürmedi. Yollarını ayıran ikili sette konuşmamaya başladı. Sonrasında Hilal Altınbilek asıl bombayı patlattı ve Kerem Alışık’la flört etmeye başladı. Bu durumun ardından sette kavga çıktığı, Kerem Alışık’ın da diziden ayrıldığı iddialar arasındaydı. 



Tüm bunların yanı sıra dizinin senaryosunu ayakta tutan Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Hande Soral, Nazan Kesal gibi isimler de veda eden isimler oldu. Yaşanan bu kayıplar aynı zamanda reytinglerde de kayba neden oldu. 5.sezonun da yayınlanması beklenen Bir Zamanlar Çukurva, 5 bölüm sonra final yapacak. 



SON 5 BÖLÜM 

Bir Zamanlar Çukurova ekibi son 5 bölüm için büyük bir sürpriz hazırlıyor. İddialara göre Murat Ünalmış, son 5 bölüm için Demir Yaman karakterini yeniden canlandırmayı kabul etti. Demir Yaman’ın Çukurova’da bir anda ortaya çıkıp, Züleyha’yı evli olarak göreceği ve gözyaşlarının sel olacağı iddialara arasında.