Finali elden ele sızdı Dilek gerçekten gidiyor hem de karnında bebeğiyle! Gönül Dağı'nda Taner'in çöküşü!

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlana Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı iddia edilen Gülsim Ali İlhan'ın karakteri Dilek'in sonu ifşalandı.

Reklam
Reklam

Bir süre önce ortaya atılan bir iddia kısa sürede sosyal medyayı birbirine sokmuştu. İddialara göre Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteriyle gönüllere taht kuran Gülsim Ali İlhan diziye veda ediyordu. Bu haberin hemen ardından Twitter’da ‘GönülDağı DileksizOlmaz’ hashtagi trend topic listesine girmişti. Bu iddianın sonrasında astı astarı ortaya çıkmıştı.

Finali elden ele sızdı Dilek gerçekten gidiyor hem de karnında bebeğiyle! Gönül Dağı'nda Taner'in çöküşü! Yaptığı haberlerin doğruluyla bilinen Birsen Altuntaş konuya sitesinde yer vermişti. Gönül Dağı’nda Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılacağı iddiası doğruydu. İşin garip yanı ise ayrılık nedeniydi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Gülsim Ali İlhan’ın Gönül Dağı’nın çekimleri yapılan Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çok sıkılıyordu. Özellikle setten sonra yapacak bir şey bulamamaktan şikayetçi olan Gülsim Ali İlhan ayrıca İstanbul’daki hayatını da ailesini de çok özlüyordu. Bu yüzden de ayrılmak istediğini yapım şirketine iletti. Sonrasında yapım şirketi,  Gülsim Ali İlhan’ın çevresinde ikna turları atsa da yine de İlhan’ı ikna edemedi. Bu yüzden de ayrılık kesinleşti. Bu sezonun sonunda Gönül Dağı’ndan ayrılması beklenen Gülsim Ali İlhan’ın diziden nasıl ayrılacağı senaryonun nasıl evrileceği merak konusuyken, Gönül Dağı’nın sezon finali senaryosu ifşalandı. Gönül Dağı izleyicisini hayli kalp kıran bir final bekliyor.


 

ÖLEREK VEDA EDİYOR 


Gönül Dağı’nın yeni bölüm fragmanında Dilek’in ayrılığına dair ilk ipuçları verildi. Devamında ise şunlar yaşanacak. Gelen çatırtıların ardından evlerdeki insanları kurtarmak için kapıları tek tek çalan Dilek, yardımseverliğinin kurbanı olacak. Dilek, Ramazan ve Asuman’ın düğününde düşen taşların altında kalacak ve diziye böylece veda edecek. Asıl acıyı ise Taner yaşayacak. Taner telefon görüşmesi yaptıktan sonra Dilek ve bebeğinin ölüm haberini alacak ve Gönül Dağı’na gidecek ama Dilek’in cansız bedenini bulacak.


 

YERİNE KİM GELİYOR?


Merak edilen konulardan biriyse Gülsim Ali İlhan’ın yerine kimin geleceği. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Dilek’in yerine, Emanet dizisiyle yaşadığı olaylı ayrılıkla son günlerin en çok konuşulan ismi olan Sıla Türkoğlu, Gönül Dağı dizisine dahil olacak.