Finansbank kara listede olan ve kredi notu kötü olan kişilere 20.000 TL para veriyor! Anında hesaba yatacak

TAKİP ET

Finansbank kredi alacak kişilere son dakika haber verdi. Finansbank kara listede olan ve kredi notu kötü olan kişilere 20.000 TL para veriyor! Anında hesaba yatacak

Reklam
Reklam

Finansbank bağlamında son dakika haberi gelmiş durumda.  Para ihtiyacı olan fakat bankadan alamayan vatandaşlar bağlamında yeni kampanyalara start verilmiş durumda. 
Tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar, başvurularını gerçekleştirmek istiyorsa, son dakika olan bu kampanyaya katılabilirler.  Finansbank yaptığı açıklama da süratli ve anında netice alınacak kredi kampanyasına katılabileceklerdir. Finansbank tüketici kredisi kampanyasına katılmak amacıyla banka 18 yaşından büyük olmanızı istemektedir. 18 yaşından büyük olan ve TC vatandaşı olan herkes başvurularını yaparak kredilerini hesaplarında görecekler.

Vakıfbank açıklama yaptı! 5 gün süresince 50.000 TL ödeme yapacak! Bankadan açıklama son dakika haberi olarak geldi


Halkın bankası bombayı patlattı! Halkbank bankamatik kartı kullananlara 14.500 TL ödeme yapıyor


Bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim! Sürücüler depoları doldurmak için akın etti


18.000 TL banka İBAN numarasına ve hesap numaralarına ödemeler başladı aman fırsatı kaçırmayın!


Yapı Kredi Bankası 44.000 TL ödeme yapacağını duyurdu! Başvuru yapanlar şimdi alıyor, Ağustos'ta ödüyor




 

Finansbank'tan anında kredi nasıl alınır? 


SMS ile kredi müracaatı amacıyla TC Kimlik nonuzu 5030 numarasına mesaj atabilirsiniz. Başvuru yapacak olan şahıslara anında netice verilmektedir. Finansbank SMS ile kredi kampanyasına katılmak amacıyla ilaveten bankanın internet sitesine girerek de kredi müracaatı yapabilirsiniz. 

Finansbank SMS kredi kampanyasına katılarak onay alan vatandaşlar en yakın banka şubelerine giderek kredi tüketimini gerçekleştirebilirler. 



Finansbank Kredi notu düşük olan ve bankalardan kara listede olan vatandaşların Finansbank şubelerine maaş taşımaları halinde anında yüksek limitli onay alacağını söyleyebiliriz. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden de oluşturulan bu kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar bağlamında açıklayıcı bilgiler verildi. Bu anlamda kredi alacak olan kişilerin 18 yaşından büyük olması oldukça önemli olarak görülüyor. Ayrıca kredi aldıktan sonra geri ödemesi için bir plan oluşturulacak.