Flash TV Al Sana Haber'de Tuğba Ekinci yerine kim geldi?

TAKİP ET

Son zamanlarda gündem de yerini alan magazin programı Al Sana Haber de sular durulmuyor. Tuğba Ekinci programdan ayrıldı mı sorulmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta programda yaşanılanlar gündemi sallarken Ekinci'nin gittiğine dair haberler çıktı. Al Sana Haber programında ki değişiklikler ve yaşananlar hakkında detaylar haberimizde

Reklam
Reklam

Flash TV ekranlarında seyirciyle buluşan Al Sana Haber programı yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 1 Kasım da ki yayında gerçekleşen kaoslar herkesin heyecanını arttırdı. Program da yer alan kişiler Nihat Doğan, Bahar  Candan, Ebru Polat, Seyhan Soylu ve Tuğba Ekinci. Yayın sırasında siyaset üzerine yapılan konuşmaların sonucunda tartışmalar başladı. Seyhan Soylu’nun konuşmaları üzerine stüdyoyu terk eden Tuğba Ekinci’nin programa devam etmeyeceği öğrenildi.

Tuğba Ekinci’nin programdan ayrılması üzerine yeni isim merak konusu oldu. Adını birçok dizide duyuran ve EDHO’da rol almaya hazırlık yapan Nurseli İdiz Ekinci’nin yerine geçeceği öğrenildi. Al Sana Haber her hafta içi 15.00’da Flash TV’de ekranlara gelmektedir.
İşte çok konuşulan kavga anlarını buradan izleyebilirsiniz.
 

flash tv al sana haber kavga al sana haber tuğba ekinci al sana haber yeni katılımcı