FLUX Coin nedir, projesi ne? Flux Ecosystem Token hakkında bilgiler

TAKİP ET

Kripto para piyasasının dikkat çeken para birimlerinden birisi olan Flux Ecosystem Token hakkında bilgiler öğrenmek isteyen kişiler internete yöneldi. Peki FLUX Coin nedir, projesi ne? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Kripto para piyasasında son zamanlarda dengesiz bir süreç kendisini gösteriyor. Bir çok kripto para birimi ani yükselişler gösterip aniden değer kaybedebiliyor. Bu kripto para birimlerinden birisi olan Flux Ecosystem Token hakkında bilgiler elde edinmek isteyen yatırımcılar arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki FLUX Coin nedir, projesi ne?
FLUX Coin Nedir, Projesi Ne?
Merkezi bulunmayan Flux Ecosystem, AWS sistemine benzer uyumlu bir çalışma sistemi bulunan bilgilerin işlenmesini sağlayan bir blok zinciri çözümleri paketidir.
FluxOS bulut sistemiyle senkronize bir şekilde çalışan Flux Ecosystem Token kendi kendini saklama özelliğini bulunan ve uyumlu bir şekilde blok zinciri uygulamasına sahip bulunuyor. FLUX Coin ekosisteminde donanım barındırıcıları kötü oyuncuları azaltmak ve yatırımı teşvik etmek amacıyla yerel bir GPU madenciliği sistemi bulunuyor.
Dünyanın herhangi bir yerinde bulunan PC ve benzeri donanımların bağlanabildiği Flux sisteminde belirli düğümleri çözenler ödüllendiriliyor. FluxOS sistemi içerisinde sosyal medya, veri kahinleri, web siteleri olmak üzere toplamda 30 civarında dapp’i bünyesinde tutuyor.
FLUX Coin satın almak isteyenler Gate.io borsası üzerinden indirimli olarak satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler.
 

flux coin nedir flux ecosystem token