Formula 1 Brezilya Grand Prix'i saat kaçta ve hangi kanalda? F1 Brezilya GP hafta sonu programı

TAKİP ET

Formula 1 yarışlarında artık sezonun son 4 yarışına giriş yapılıyor. Formula 1 yarışlarını izlemeyi sevenlerin heyecan içinde beklediği yarış gününe çok az kaldı. Peki bir sonraki araba yarışı olan Brezilya Grand Prix 'i saat kaçta yapılacak ve hangi kanal üzerinden yayınlanacak?

Reklam
Reklam

Formula 1 yarışlarında artık sezonun son 4 yarışına giriş yapılıyor. Formula 1 yarışlarını izlemeyi sevenlerin heyecan içinde beklediği yarış gününe çok az kaldı. Brezilya Grand Prix ‘inde bu senenin üçüncü ve son sprint yarışı yapılacak. Brezilya ve Türkiye arasında ki saat farkından dolayı ise yarış seansları yine akşam saatlerinde yapılacaktır.
Bu büyük yarışın heyecanı ise Cuma günü gerçekleşecek olan 1. Antrenman seansı ile başlayacak. Bu seans, TSİ saat 18.30 ‘da başlayacak ve yaklaşık 1 saat kadar sürecek. 1 saat süren seans, televizyonda canlı bir şekilde yayınlanmasa bile S Sport Plus uygulaması üzerinden Türkçe yayın olarak takip edebileceksiniz.
Sıralama turları ise Cuma günü akşam saat 22.00 ‘de başlayacak ve S Sport 2 kanalı üzerinden canlı yayın ile Türkçe olarak ekranlarda sporseverlerin karşısına çıkacak.
Cumartesi günü yapılacak olan 2. Antrenman seansı da akşam saat 18.00 ‘de başlayacak ve yine 1 saat kadar sürecektir. Sprint yarışı ise TSİ akşam saat 22.30 ‘da yapılacaktır. Formula 1 yarışı severler yapılacak olan her iki seansı da S Sport 2 kanalı üzerinden canlı yayın ile takip edebileceklerdir.
Pazar gününde gerçekleştirilecek olan yarış da akşam saat 20.00 ‘de başlayacak ve Formula 1 yarışı severler için S Sport 2 kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.
Aynı zamanda yapılacak olan Formula 1 seanslarının hepsini F1 TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz ve elde edilen derecelere de anlık olarak bakabilirsiniz. Ayrıca yapılan seansları da araç üstü kameralarının örüntüleri ile de izleme imkanınız bulunmaktadır.
Brezilya Grand Prix ‘in hafta sonu programı şu şekildedir;
Cuma günü;

    Antrenman akşam saat 18.30 ‘da başlayacak ve F1 TV ile S Sport Plus kanalı üzerinden naklen izlenebilecektir.

          Sıralama turları ise akşam saat 22.00 ‘de başlayacak ve F1 TV ile S Sport 2 kanalı üzerinden naklen         izlenebilecektir.
Cumartesi günü;

    Antrenman akşam saat 18.00 ‘de başlayacak ve F1 TV ile S Sport 2 kanalı üzerinden naklen izlenebilecektir.

          Sprint yarışı ise akşam saat 22.30 ‘da başlayacak ve F1 TV ile S Sport 2 kanalı üzerinden naklen izlenebilecektir.
Pazar günü;
Formula 1 yarışı akşam saat 20.00 ‘de başlayacak ve F1 TV ile S Sport 2 kanalı üzerinden naklen izlenebilecektir.

MotoGP / Moto2 yarışları ile Moto3 yarışları ne zaman yapılacak?
Bu hafta sonunda Valecia ‘da gerçekleştirilecek olan Moto2 yarışı ile Moto3 yarışı ve MotoGP yarışı ile birlikte tam üç seride birden sezon sonu yapılacaktır.
Cumartesi gününde MotoGP yarışının sıralama turları saat 16.10 ‘da yapılacaktır ve S Sport kanalı üzerinden de canlı bir şekilde spor severler için ekranlara getirilecektir.
Pazar gününde Moto3 yarışı öğlen saat 1320 ‘de yapılacak, Moto2 yarışı öğlen saat 14.20 ‘de yapılacak ve MotoGP yarışı da saat 16.00 ‘da yapılacaktır. Gerçekleşecek olan bu üç yarış da S Sport kanalı üzerinden yine canlı bir şekilde ekranlara gelecektir.

 

formula 1 yarışları formula 1 brezilya gp yarışı saat kaçta brezilya gp yarışı ne zaman formula 1