FOX Ana Haber'de kameraya bardak fırlatan Selçuk Tepeli kovuldu mu? Selçuk Tepeli FOX Ana Haber'de olmayacak mı? Açıklama geldi

TAKİP ET

Fox Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, dün akşam canlı yayını sırasında çok sinirlenmiş ve kameraya bardak fırlatmıştı. Yaşanan olay sonrasında Selçuk Tepeli'nin FOX Ana Haber'den kovulduğu öne sürüldü. Peki, Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu mu? Selçuk Tepeli FOX Ana Haber'de olmayacak mı? Selçuk Tepeli FOX TV Ana Haber'den kovuldu yönündeki haberlere açıklama geldi.

Reklam
Reklam

Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu mu? Selçuk Tepeli FOX ana haberi sunmayacak mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber'in sunucusu Selçuk Tepeli Dün akşam canlı yayında sunduğu bir haber sonrasında sinirlenmiş ve kameraya su dolu bardak fırlatmıştı. Selçuk Tepeli’nin bu görüntüleri sosyal medyada Paylaşım rekoru kırarken Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu iddiaları gündeme geldi. Peki, Selçuk Tepeli FOX Ana Haber'den kovuldu mu? Selçuk Tepeli’nin işine son verildi? FOX TV Ana Haber'de Selçuk Tepeli olmayacak mı?
 

Ne olmuştu?

FOX Ana Haber’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Selçuk Tepeli köylülerin atadan kalma tarlalarına tapu verilmediği yönündeki habere sinirlenmiş ve kameraya önce kalem ardından da bardak fırlatmıştı. Daha sonra da stüdyoyu terk eden Selçuk Tepeli, geri geldiğinde hiç bir şey olmamış gibi davranmıştı.
 

Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu mu?

Selçuk Tepeli’nin FOX Ana Haber'de yaptığı davranış uzun süre sosyal medyanın gündeminde kaldı. Bugün ise Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu iddiaları gündeme geldi. FOX TV'den yapılan açıklamada iddiaların asılsız olduğu bildirildi.