Fox final için adeta elinden geleni yaptı! İzleyici bile ihtar çekti bir kulaktan çıktı! Son Mahkum hamlesi 'pes' dedirten türden

TAKİP ET

Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun üstlendiği Fox TV dizisi Mahkum, niş bir izleyici kitlesi olmasına rağmen adım adım finale gidiyor.

Reklam
Reklam

Bu sezonun başında Fox Tv’nin büyük reyting umutlarıyla yayın hayatına soktuğu dizilerden biri de Mahkum dizisiydi. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın yer aldığı, oyuncu kadrosunda Hayal Köseoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya, Hakan Karsak gibi isimleri bulunduran Mahkum dizisi o büyük umutların karşılığını pek veremedi. Hatta kısa bir süre önce Seray Kaya diziye veda etti ve bu ayrılık herkesi şoke etti. 



2017 yılında Güney Kore’de yayınlanan tek sezonluk dizi Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla göz dolduruyor. MF Yapım dizisi olan Mahkum dizisinin konusu ise, bir sabah uyandığında kendisini eşinin ve çocuğunun katili olarak cezaevinde bulan ancak en ufak bir detay bile hatırlamayan bir cumhuriyet başsavcısının kendisini aklama mücadelesi. Dizinin konusuna İsmail Hacıoğlu ile Onur Tuna’nın muhteşem oyunculukları da eklenince ortaya muhteşem bir izlence çıkıyor ama bir türlü izleyiciyle frekans tutmuyor.



Yayınlandığı akşam zirvede yer alan dizileri, reyting listelerinde peşini bırakmamasıyla bilinen Mahkum dizisi son haftalarda giderek bu ünvanlarını da kaybedince yavaş yavaş Fox TV’nin gözden çıkardığı dizilerden biri haline geldi. 5 Mayıs akşamı yayınlanması gerekn Mahkum yeni bölümde, Fox TV’nin yaptığı son hamle bir anda bomba etkisi yaratırken, Mahkum sezon sonunda final yapacağı iddiaları ayyuka çıkmaya başladı.



MAHKUM ADIM ADIM FİNALE

Mahkum dizisinin 5 Mayıs akşamı yayınlanması gereken yeni bölümünün yayınlanmamasının nedeni bayram haftası olması. Mahkum yeni bölüm 12 Mayıs akşamı izleyicilerle buluşacak ancak asıl konu bu ertelemenin dizi adına bir uyarı niteliğinde olması. İddialara göre, kanalın elinde yeni bölüm bulunmasına rağmen yayınlamaması ve bayram haftasını bahane etmesinin nedeni, sezonu bir hafta uzatmak ve Mahkum’a bu sezon sonunda final yaptırmak. 

Senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı Mahkum dizisinin gelecek bölümlerde akıbetinin ne olacağı, final yapıp yapmayacağı merak konusu.