FOX TV'de yeni yarışma müjdesi ! Maske Kimsin Sen ne zaman, saat kaçta başlayacak? Maske Kimsin Sen yarışma jürileri kimler?

TAKİP ET

Televizyon ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Maske Kimsin Sen yarışmasının hangi kanalda olacağı ve jüri üyelerinin kimler olacağı araştırılmaya başlandı. FOX TV de yayınlanacağı söylenen yarışma ne zaman yayınlanacağı ve konseptinin ne olacağı ise merak konusu oldu. Maske Kimsin Sen yarışması hakkında merak edilenler detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Tüm dünya tarafından fazlasıyla izlenen The Masged Singer yarışmasının Türkiye uyarlaması ise çok yakında izleyicilerle buluşacaktır. Maske Kimsin Sen yarışmasında işleyişin nasıl olacağı ve jüri koltuğunda hangi isimlerin oturacağı da merak konusu oldu. Maske Kimsin Sen yarışması hangi gün, hangi kanalda? 

Maske Kimsin Sen jürisi kimdir?

Tüm dünya tarafından sevilen yarışmada uyarlanan Maske Kimsin Sen yarışmasında en az oyu alan kişi maskesini çıkarıp yarışmaya veda edecektir. Heyecanla beklenen yarışmanın jüri üyeleri ise Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy olmuştur. 

Maske Kimsin Sen yarışması ne zaman başlıyor? 

Tanıtımı yayınlanan yarışma şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Müzik ve eğlencenin fazlasıyla yaşanacağı Maske Kimsin Sen? yarışması Medyapım imzalı olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen yarışma 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar yayınlanmasının ardından her hafta pazar günü FOX ekranlarında saat 20.00'da izleyicilerle buluşacaktır. 

Maske Kimsin Sen? 1.bölüm fragman 

Maske kimsin sen yarışması maske kimsin sen jürileri maske kimsin sen ne zaman maske kimsin sen hangi kanal da