FOX TV'den şaşırtan hamle! Yasak Elma'nın gününe dizi koydu, bir diziden feragat etmek zorunda

TAKİP ET

FOX TV aldığı kararlarla izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Her hafta Pazartesi Akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Entrika dolu yasak Elma dizisinin sezon finali yapmasını fırsat filan kanal yerine dizi koydu. FOX TV'de pazartesi akşamlarının yeni dizisi Tozlu Yaka ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yayın hayatına izleyicilerden tam not alarak başlayan dizi Yasak Elma'nın tahtını sallayabilir.

Reklam
Reklam

FOX TV'nin dizileri bu sezon izleyenlere ekranlara gelmeye devam ediyor. Dün akşam yepyeni bir dizi daha FOX TV'de yayın hayatına merhaba dedi. Ancak FOX TV'nin yeni dizi Tozlu Yaka’yı Pazartesi akşamına koyması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Pazartesi Akşamları izlenme rekorları kıran Yasak Elma dizisinin sezon finalini yapmasını fırsat kanalı, yerine dizi yayınlamaya başladı. Ancak yeni sezonun başlamasıyla birlikte ikisinden birinden vazgeçmek zorunda kalacak.

Pazartesi akşamlarının rekortmeni Yasak Elma'nın sezon finaline gitmesi ile birlikte Fox TV Pazartesi akşamlarını rakiplerine kaptırmak istemedi. Bu sezon yaz dizileri ile oldukça iyi bir çıkış yakalayan FOX TV'de Tozlu Yaka dizisi de ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Ancak Fox TV'nin bu kararı izleyicileri bir hayli şaşırttı. Çünkü yeni sezonun başlamasıyla birlikte gün planlamasının Asıl yapacağı merak konusu oldu.


 

Tozlu Yaka rakibine fark attı

FOX TV'nin yeni dizisi Tozlu Yaka ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yaz sezonunun flaş yapımları arasında yer alan tozlu yaka dizisi ilk bölümü ile ATV’de yayınlanan rakibi sevmek zamanına fark atmayı başardı. Üstelik no name oyuncuları olmasına rağmen tozlu yaka dizisi Gecenin en çok izlenen yapımı oldu. Karşısında Deniz Işın ve İlhan Şen gibi tanınmış oyuncuların yer aldığı Sevmek Zamanı dizisi olmasına rağmen Tozlu Yaka’nın gösterdiği Bu başarı izleyicilerin de dikkatini çekti.

 

Pazartesi gününe konuldu

Bildiğiniz üzere FOX TV'de tüm sezon boyunca Pazartesi Akşamları yayınlanan yasak Elma dizisi reyting rekorları kırmıştı. Yeni sezonu da garantileyen yasak Elma'nın yerine Tozlu Yaka dizisinin yayınlanması izleyenleri de bir hayli şaşırttı. Bir yandan da FOX TV'nin yeni sezonunun başlaması ile birlikte ne yapacağı merak konusu oldu. Çünkü Tozlu Yaka sezona iyi bir başlangıç yaptı yasak Elma'nın da zaten reytingleri ortada. Bu durumda Fox TV'nin 2 diziden birinden feragat etmesi gerekiyor.

 

Gün değişikliğine gidebilir

Yasak Elma dizisinin Pazartesi geceleri ile özdeşleşmesi nedeniyle FOX TV yeni sezonun başlamasının ardından tozlu yaka için bir gün değişikliğine gidebilir. Ancak daha önce Fox TV'nin yaptığı gün değişiklikleri nedeniyle bazı dizilerin reyting kaybı yaşadığı da biliniyor. Tozlu Yaka dizisinin ilk bölümden çok seven izleyiciler ise dün değişikliği olması durumunda reytinglerin düşeceğini düşünüyor. Bakalım yeni sezonda FOX TV hangi diziden feragat edecek.