FOX TV ekranlarına veda ediyor! Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşan Kanunsuz Topraklar dizisinden beklenmedik açıklama geldi. Sevenlerini üzen final duyurusu yapıldı. Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor sorusu ise sıklık kazandı. Kanunsuz Topraklar ne zaman final yapıyor? 16.bölümüyle final yapacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

Kanunsuz Topraklar dizisinin 2021 yılında sözleşmesi biteceği haberleri gündeme gelirken 2022 Şubat ayında final yapacağı duyuruldu. Dizinin izleyicileri neden final yaptığını araştırmaya başladı. Reytinglerin yükselmesi beklenirken düşmesi de final yapmasında büyük etken oldu. Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? Kanunsuz Topraklar ne zaman final yapıyor? 

Kanunsuz Topraklar neden final yapıyor? 

FOX TV ekranlarında yer alan Kanunsuz Topraklar dizisinin reytinglerin düşmesi nedeniyle final kararı alındı. Ocak ayı gelmeden final yapacağı söylenen dizinin final tarihi açıklandı. Gold Film senaryoda revize gidecekleri ve Kanunsuz Topraklar dizisinin reytingleri artacağı konusunda garanti vermesine rağmen verdiği sözü tutamadı ve dizinin reytingleri düştü. Kanunsuz Topraklar dizisi kesin olarak 9 şubat 2022 de final yaparak ekranlara veda edecek. 

kanunsuz topraklar neden final yapıyor kanunsuz topraklar ne zaman final yapıyor kanunsuz topraklar