FOX TV haber sunucusu Burak Birsen'den Ekrem İmamoğlu'na tatil tepkisi! Canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü

TAKİP ET

FOX TV Ana Haber sunucusu Burak Birsen, İstanbul'da kuvvetli yağış sonrasında etkili olan sel ve su baskınlarıyla mücadele sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun il dışında olmasına tepki gösterdi. İstanbul'un selle mücadele ettiği günde İmamoğlu'nun tatilde olmasını eleştiren Birsen, canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.

Reklam
Reklam

FOX TV Ana Haber sunucusu Burak Birsen, İstanbul2da kuvvetli yağış sonrasında etkili olan sel ve su baskınlarıyla mücadele sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun il dışında olmasına tepki gösterdi. İstanbul’un selle mücadele ettiği günde İmamoğlu’nun tatilde olmasını eleştiren Birsen, canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü. Canlı yayında İmamoğlu’nu eleştiri yağmuruna tutan FOX TV Ana Haber sunucusu Burak Birsen, İstanbul'da sel ve su baskınlarıyla mücadele edilirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun il dışında olmasına tepki gösterdi. Kentte 2 yıl önce de su taşkınlarının yaşandığını söyleyen Birsen, ‘Şu an tatil yapıyorsunuz, keyfiniz yerinde. Ama inanın İstanbullular keyifli bir bayram geçirmiyor.’ dedi.

FOX TV’den İmamoğlu’na Tepki

İstanbul’da meydana gelen sel ve su baskınlarıyla mücadelede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sahada olmaması dikkat çekmişti. İmamoğlu’na sosyal medya üzerinden tepki yağarken bir tepki de FOX TV’den geldi. İmamoğlu’nun altyapı çalışmaları ve il dışında olmasını eleştiren FOX TV Ana Haber sunucusu Burak Birsen, ‘İstanbul’daki su taşkınları sorununu çözeceğiz demiştiniz. Gerçekten çözdünüz mü? İstanbul Büyükşehir Belediyesi su taşkını sorunlarını çözmek için 10 milyar 600 milyon lira yatırım yaptı. Yazık günah o paralar boşa harcanmış.’ dedi.

‘Keyfiniz Yerinde’

Canlı yayında tepkisini dile getiren Burak Birsen, ‘Sayın İmamoğlu, siz huzurlusunuz belli ki. İstanbul’da değilsiniz, şu an tatil yapıyorsunuz, keyfiniz yerinde. Ama inanın İstanbullular keyifli bir bayram geçirmiyor. Sizin, görevinizin başında olmanız gerekiyor ama yoksunuz. Şunu merak ettik, kimsenin hakkını yemeyelim, istihbarat şefimiz Fersun Yelken’e sorum, acaba Ekrem Bey nerede diye. Çünkü İstanbul2da olduğunu düşünüyordum ben de, inanmadım ilk başta. Yardımcısı, İmamoğlu’nun şehir dışında olduğunu söyledi.’ ifadelerini kullandı.