Fox TV Mahkum dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

TAKİP ET

Geçtiğimiz Salı günü Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Mahkum dizisinin konusu ve oyuncuları insanların gündemine girdi. Peki Fox TV Mahkum dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarında geçtiğimiz Salı günü yayınlanmaya başlayan Mahkum dizisi sıradışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla haftalar öncesinden dizi dünyasının gündemini meşgul etmeye başladı. Yayınlanan ilk bölümüyle izleyenlerin gündemine bomba gibi düşen Mahkum dizisinin konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişmiş durumda. Peki Fox TV Mahkum dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Fox TV Mahkum Dizisi Konusu Nedir?

Cumhuriyey Savcısı olarak çalışan Fırat Bulut mesleğini olumlu bir şekilde sürdürmeye çalımaktadır. Bulut’a Türkiye’nin en tanınmış ailelerinden birisi olan Yesariler’in oğlu Barış Yesari’nin karıştığı bir kadın cinayeti dosyası verilir. Cinayeti tanınırlığı ve gücü ile örtmeye çalışan Barış, Savcı Fırat’ın dürüst bir savcı olması sebebiyle bunu başaramaz ve iyice sorunlar yaşamaya başlar.
Dosya ile ilgili araştırmalarına devam eden Fırat, evinde eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile kutladığı doğum gününün ertesi sabahında hapishanede gözlerini açar. Zeynep ve Nazlı’nın ölümden dolayı zanlı olarak hapse tıkılan Fırat olay hakkında hiçbir şey hatırlamaz.
Fox TV Mahkum Dizisi Oyuncuları Neler?

Fox TV’nin çiçeği burnunda dizisi Mahkum’da birbirinden kaliteli isimler yer alıyor. İşte Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu:
Onur Tuna,
İsmail Hacıoğlu,
Seray Kaya
Melike İpek Yalova
Hayal Köseoğlu,
Hakan Karsak,
Hakan Salınmış,
Tugay Mercan,
Bülent Seyran,
Nihal Koldaş,
Bülent Düzgünoğlu,
Muharrem Türksever
Mehmet Ulay
Mahkum dizisinin yeni bölümü 21 Aralık Salı günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak.

Fox TV Mahkum dizi