Fox TV Mahkum dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor?

TAKİP ET

Fox TV'nin yeni dizisi Mahkum ilk bölümü dizi severlerin dikkatini çekti. Peki Fox TV Mahkum dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Fox TV’nin iddialı dizilerinden birisi olan Mahkum’un ilk bölümü yayınlandı. Büyük beğeni kazanan ilk bölümün ardından Mahkum dizisi hakkındaki araştırmalar da yoğunlaşmaya başladı. Dizinin ilk bölümünü henüz izlememiş olanlar arama motorları üzerinden Mahkum dizisinin ne zaman ve saat kaçta başladığını öğrenmeye çalışıyor. Peki Fox TV Mahkum dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor?
Fox TV Mahkum Dizisi Ne Zaman, Saat Kaçta Başlıyor?

Fox TV’nin haftalardır gündem olan yeni dizisi Mahkum yayın hayatına 14 Aralık 2021 Salı günü başladı. Büyük bir ilgiyle izlenen dizinin ilk bölümünün ardından yeni bölümünün ne zaman ve saat kaçta olacağı dizi severlerin yeni gündem maddesi oldu. Başrollerinde Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı Mahkum dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. 
Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum’un 2. bölümü 21 Aralık 2021 Salı günü saat 20.00’de izleyenlerle buluşacak. 
Fox TV Mahkum Dizisi Konusu Nedir?

Cumhuriyet Savcısı olarak çalışan Fırat Bulut mesleğini olumlu bir şekilde sürdürmeye çalımaktadır. Bulut’a Türkiye’nin en tanınmış ailelerinden birisi olan Yesariler’in oğlu Barış Yesari’nin karıştığı bir kadın cinayeti dosyası verilir. Cinayeti tanınırlığı ve gücü ile örtmeye çalışan Barış, Savcı Fırat’ın dürüst bir savcı olması sebebiyle bunu başaramaz ve iyice sorunlar yaşamaya başlar.
Dosya ile ilgili araştırmalarına devam eden Fırat, evinde eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile kutladığı doğum gününün ertesi sabahında hapishanede gözlerini açar. Zeynep ve Nazlı’nın ölümden dolayı zanlı olarak hapse tıkılan Fırat olay hakkında hiçbir şey hatırlamaz.

Fox TV Mahkum yeni dizi