Fox TV Maske Kimsin Sen 4. bölüm canlı izle! Fox TV Maske Kimsin Sen son bölüm canlı izleme linki

TAKİP ET

Fox TV'de yayınlanan ve konseptiyle ülke gündemine oturan Maske Kimsin Sen'in yeni bölümünü merak eden izleyenler internet üzerinden Fox TV Maske Kimsin Sen 4. bölüm canlı izle! Fox TV Maske Kimsin Sen son bölüm canlı izleme linki gibi terimlerin sonuçlarını araştırıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Fox TV’de yayınlanan ve dünyaca ünlü yarışma programı ‘’The Masked Singer’’ uyarlaması olan Maske Kimsin Sen programı iddialı konsepti ve kaliteli jürileriyle izleyenlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Farklı kostüm ve maske tasarımlarıyla jürilerin karşısına çıkan yarışmacılar kimliklerini gizleyecek bir şekilde şarkı söylüyor. Jüriler ise bu yarışmacıların kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalışıyor.  
Yarışmaya katılan yarışmacılar 3 doğru 1 yanlış cevap hakkı olan bir ipucu paketine sahipler. Jüri üyelerinin sorduğu sorulara istenilen şekilde cevap veren yarışmacılar arasından en az oyu alan yarışmacılar eleniyor.
Geçtiğimiz günlerde konsepti sebebiyle siyaset gündemini bile meşgul eden Maske Kimsin Sen’i yayınlayan Fox TV programa gelen eleştirilere karşın iddialı programın yayın günlerini iki güne çıkarmıştı. Bu akşam yine Fox TV ekranlarında yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Maske Kimsin Sen’in jüri kadrosu şu isimlerden oluşuyor. 
- Eda Ece
- Melis Sezen
- Alican Yücesoy
- Doğu Demirkol
- Tansel Öngel
Bu isimler arasından Tansel Öngel hem jüri hem de sunucu olarak programda görev alıyor. Maske Kimsin Sen’in yeni bölümü her Cumartesi ve Pazar günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.
Fox TV Maske Kimsin Sen yeni bölümü için tıklayınız

Fox TV Maske Kimsin Sen Eda Ece Melis Sezen