FOX TV Misafir dizisi kim kimdir? Misafir dizi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir'in ilk bölümü bu akşam yayınlanacak. Yayınlanmasına kısa bir süre kala dizinin konusu ve oyuncuları hakkındaki araştırmalar da hızlanmaya başladı. Peki FOX TV Misafir dizisi kim kimdir? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Fox TV’nin yeni dizisi Misafir için başlatılan geri sayım nihayet sona erdi. Misafir dizisinin ilk bölümü 11 Kasım 2021 Perşembe günü yani bu akşam saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Yayınlanmasına bir süre kala Misafir dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında araştırma yapmak isteyenlerin sayısında da gözle görülür bir artış yaşanıyor. Peki FOX TV Misafir dizisi kim kimdir?
FOX TV Misafir Dizisi Kim Kimdir?

Fox TV’nin yeni dizilerinden birisi olacak olan Misafir dizisi eşini erken yaşta kaybeden 3 çocuk sahibi bir baba olan Erdem ile zor bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdiği için psikolojik olarak yıpranmış olarak Gece isimli genç kadının hayatlarının kesişmesini ve sonrasında yaşanan olayları konu edinecek. Erdem ile Gece arasındaki duygusal yakınlaşma dizinin ön planda olacak konularından birisi olacak.

Misafir dizisinin başrollerinde Hazal Kaya (Gece) ile Buğra Gülsoy (Erdem) yer alacak. Bu iki oyuncuya Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Nezaket Erden, Selen Öztürk, Elçin Atamgüç, Beren Gençalp, Berk Yaygın, Emir Kaan Özkan ve Salih Demir Ural eşlik edecek.
Ekranların yeni dizilerinden Misafir dizisi bu akşam saat 20.00’de Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

fox tv fox tv misafir dizi