Fox TV ne umdu ne buldu yurt dışı satışları iyiydi o da durdu! Tünelin ucunda final var artık kaçış yolu yok! Fişi resmi olarak çekildi

TAKİP ET

Reytinglerde bir türlü umduğunu bulamadığı dizilerle sürekli paradan zarar eden Fox Tv bir dizisine daha final yaptırmak için kolları sıvadı.

Reklam
Reklam

Hali hazırda Yasak Elma dışında reytinglerde kendini gösterebilen bir dizisi yok Fox TV’nin. Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir medya kuruluş olan Fox, aynı bünyeden Disney Plus’ı, Türkiye’de aktif olarak kullanıcılara sunacak haziran ayında. Fox ailesinde, Disney Plus için heyecan had safhadayken bir yandan kanalda yayınlanan dizilerin bir türlü engellenemeyen zirveden aşağı yuvarlanışı can sıkmaya devam ediyordu. Bu bağlamda bu sezon sonunda pek çok ulusal kanalın yapacağı toplu kıyıma Fox TV’de uyacak. Şimdilik sadece Yasak Elma ve her geçen hafta reytinglerini biraz daha arttıran İyilik dizisi dışında bir tutunacak dalı olmayan Fox TV’nin final yaptıracağı dizilerden biri bakın hangisi olacak. İşte Fox TV’deki toplu kıyımın ilk kurbanı ve final tarihi…


 

YURT DIŞI SATIŞI İYİ GİDİYOR DİYE…


İlk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde buluşmuştu izleyiciyle Evlilik Hakkında Her Şey… 4 kadın başrolü Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’den oluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilgi çekmesi için bu 4 kadın yeterdi atardı bile. Ayrıca Serkan Altunorak, Barış Kılıç Sarp Akkaya, Erdal Küçükkömürcü gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, 2018-2022 yılları arasında İngiltere kanalı BBC’de yayınlanan The Split adlı diziden uyarlandı.



Evlilik kavramına 4 farklı çerçeveden bakan, Cevher Ailesi’ne mensup 4 kadının hikayesinin anlatıldığı dizi ilk bölümlerinde izleyicinin dikkatını olduğunda toplamıştı üzerinde. MF Yapım imzalı dizinin güçlü oyuncu kadrosu da cabasıydı. Ayrıca dizinin yurt dışı satışları da Türkiye’ye paralel yapıldı. Burada dikkat çeken husus ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yurt dışında daha çok izlenmesiydı. Zaten dizinin kaderini de bu belirledi.


 

İŞTE FİNAL TARİHİ


Daha erken final yapması planlanan ancak yurt dışına satışları FOX TV’ye epey maddi gelir sağladığı için sezon sonunda final yapmasına karar verilen Evlilik hakkında Her Şey dizisi 9 Haziran 2022 tarihinde yayın hayatını sonlandıracak.