FOX TV'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım karakteri öldü mü? Yiğit Kirazcı diziden neden ayrıldı?

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl FOX TV'de izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve oldukça beğenilen Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide üzücü bir ayrılık yaşandı. Dizide Yıldırım karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı diziden ayrıldı. Peki Yıldırım öldü mü? Yiğit Kirazcı neden diziden ayrıldı?

Reklam
Reklam

Fox TV'nin sevilen yapımları arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey, her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde oldukça üzücü bir ayrılık yaşanacak. Azra'ya olan aşkı ile bilinen Yıldırım'ın diziden ayrılışı izleyicileri oldukça üzecek gibi duruyor. Peki Yıldırım ölecek mi? Yiğit Kirazcı diziden neden ayrılıyor? İşte konuya ilişkin detaylar...

Dizinin ilk bölümlerinde Azra için İstanbul'da olduğunu söyleyen Yıldırım'ın yalanı ortaya çıkmıştı. Bu ihanetin üstüne bir de Cevher hukukun batmasına neden olan ihanet eklenince işler karışmıştı. Lakin onca ihanet ve yalana rağmen Yıldırım ve Sergen arasında önemli bir fark vardı. Yıldırım pişmandı ve gerçekten Azra'yı seviyordu. Bu pişmanlığını her defasında dile getiren ve hatalarını telafi etmeye çalışan Yıldırım bir türlü Azra tarafından affedilmeyi becerememişti.

Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım öldü mü?

Dizinin 20. bölüm fragmanında Azra'nın Yıldırım ile alakalı haykırışı izleyicilerin aklına Yıldırım öldü mü sorusunu getirdi. Bu sorunun cevabı ise evet. Yıldırım, çok sevdiği Azra'yı tam buldum derken kaybetmenin verdiği acıya dayanamayarak intihar etti. Yani Dolayısıyla Yıldırım ölmüş oldu. Yiğit Kirazcı diziye böylelikle veda etti.

Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım nasıl öldü?

Dizi de Yıldırım karakteri, Azra'ya intihar etmeden hemen önce arayarak onunla vedalaştı ve ardından kendini

Yiğit Kirazcı diziden neden ayrıldı?

Dizinin yakışıklı ve başarılı oyuncusu Yiğit Kirazcı, kesin olarak diziden ayrıldı. Yiğit Kirazcı'nın karakterinin ölmesi ile beraber diziye yeni bir ismin katılacağı bilgisine ulaşıldı. Dizide yeni bir karakter ve temiz bir sayfa ile usta oyuncu Barış Kılıç'ın olacağı konuşuluyor.

Yiğit Kirazcı evlilik hakkında her şey yıldırım