FOX TV Selçuk Tepeli kovuldu mu? Selçuk Tepeli'nin işine son mu verildi? FOX TV'den açıklama

TAKİP ET

FOX TV'de hafta içi her gün ana haber bülteniyle izleyici karşısına çıkan ve çiftçilerle ilgili sunduğu haberin ardından sinirlerine hakim olamayan Selçuk Tepeli'nin FOX TV'de kovulduğuna dair iddialara yanıt geldi. Tepli, çiftçilerle ilgili haberin ardından sinirlenmiş ve elindeki bardağı fırlatarak yayından çıkmıştı.

Reklam
Reklam

FOX TV’de hafta içi her gün ana haber bülteniyle izleyici karşısına çıkan ve çiftçilerle ilgili sunduğu haberin ardından sinirlerine hakim olamayan Selçuk Tepeli’nin FOX TV’de kovulduğuna dair iddialara yanıt geldi. Tepli, çiftçilerle ilgili haberin ardından sinirlenmiş ve elindeki bardağı fırlatarak yayından çıkmıştı. Çiftçilerle ilgili anlattığı haberin ardından elindeki kağıt ve bardağı fırlatarak yayından çıkan Selçuk Tepeli’nin FOX TV’den kovulduğu iddia edildi. Peki, FOX TV Selçuk Tepeli kovuldu mu? Selçuk Tepeli’nin işine son mu verildi? FOX Ana Haberi kim sunacak? İşte Selçuk Tepeli’nin kovulduğuna dair ortaya atılan iddialarla ilgili tüm detaylar…

Selçuk Tepeli Kovuldu Mu?

Çiftçilerin sorunlarını anlattığı haberin ardından sinirlerine hakim olamayan FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, haberin yayınlanmasının ardından ‘Geç abi geç’ diyerek tepki gösterdi ve elindeki kağıt ve bardağı fırlatarak yayından çıktı. Tepeli’nin bu tepkisi sonrasında FOX TV’den kovulduğu iddiaları gündeme geldi. AK Parti’den iki kez milletvekili adayı olan Cihan saraç, ‘FOX TV’nin bardak fırlatan artist sunucusu Selçuk Tepeli kapının önüne koyulmuş. Doğrusu buydu’ ifadeleriyle Tepeli’nin işine son verildiğini iddia etmişti.



FOX TV’den Açıklama

Cihan Saraç’ın bu paylaşımının ardından gözler FOX TV’den gelecek açıklamaya çevrildi. Kanalın üst düzey yöneticileri ise Selçuk Tepeli’nin kovulduğuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

RTÜK’e Çağrı

Selçuk Tepeli’nin sinirlenerek bardak fırlatması olayının ardından AK Parti MKYK Mücahit Birinci’den RTÜK’e çağrı geldi. Birinci, ‘İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insanın bu fiili nedeniyle, RTÜK’ün FOX TV kanalına, kapatma dahil tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz.’ dedi.