Fox TV Sunucusu Gülbin Tosun'dan acılı anneye tehdit! Gülbin Tosun'un tepki çeken sözleri!

TAKİP ET

Fox Tv Sunucusu Gülbin Tosun, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım ile tepkileri çekti. Tosun, başıboş sokak köpeklerinin saldırısından sonra hayatını kaybetmiş olan Mahra Melin Pınar'ın annesine Twitter hesabından tepki çekici yanıt verdi. Gülin Tosun'dan acılı annesi ' Arsız sefil' yanıtı. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Başıboş sokak köpeklerinin saldırısından sonra hayatını kaybetmiş olan 9 yaşında ki Mahra Melin Pınar’ın annesine, Fox TV Sunucusu Gülbin Tosun’dan olay yaratan cevap. Antalya’nın Serik ilçesinde başıboş köpeklerden kaçmak için yola kaçtığı sırada bir kamyonun çarpması ile ağır yaralanan ve 23 gün sonra yaşamını kaybeden 9 yaşında ki Mahra Melin Pınar’ın annesine Gülbin Tosun, Twitter hesabında ‘ Arsız sefil’ dedi.

 

Acılı anneden yanıt


‘Arsız sefil’ ifadesi ile sınırlı kalmayan Gülbin Tosun,  acılı anneye "Senin peşinden yarın geliyorum” dedi.
Fox Tv Sunucusu Gülbin Tosun’un sözlerine acılı anne Derya Pınar’dan cevap geldi. Derya Pınar, Tosun’a, "Bana Mahra'yı geri getirebilir misin? Varsa vicdanın bunun cevabını ver" yanıtını verdi.


 

Gülbin Tosun sosyal medya gündeminde


Acılı anneye vermiş olduğu yanıt ile tepki çeken Fox TV sunucu Tosun, sosyal medya kullanıcılarından istifa tepkisi aldı.
 

Gülbin Tosun istifa mı edecek!


Sosyal medya kullanıcılarının istifasını isteme tepkilerinin ardından Tosun, twitter hesabında, "İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı! Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşaAllah" ifadelerini kullandı.