FOX TV'ye transfer olan İbrahim Selim'in ilk konuğu Serenay Sarıkaya oldu

TAKİP ET

YouTube'da bu gece isimli bir program yapan ve adından çok söz ettiren İbrahim Selim, geçtiğimiz günlerde FOX TV'ye transfer olmuştu. Yakında programı ekrana gelmeye başlayacak olan İbrahim Selim'in ilk konuğu ise güzel oyuncu Serenay Sarıkaya oldu.

Reklam
Reklam

İbrahim Selim ile Bu Gece programı YouTube'da izlenme rekorları kırarken geçtiğimiz günlerde bomba gibi bir transfer gündeme gelmişti. İbrahim Selim'in sevilen Talk Show programı artık FOX TV'de izleyici karşısına çıkacak. Heyecanla beklenen programın her hafta sürpriz konukları olacak. İbrahim Selim ile Bu Gece programının ilk konuğu da merak konusuydu. Nihayet o isim açıklandı. güzel oyuncu Serenay Sarıkaya İbrahim Selim’in ilk konuğu olacak.
 

Serenay Sarıkaya ile bomba gibi başlayacak

YouTube'da yayınlanan ve yapımına ID Pro'nun üstlendiği yönetmen yapımcılığını ise Ayşe Barım’ın yaptığı İbrahim Selim ile Bu Gece artık Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Söyleşi programının Fox TV ekranlarındaki konukları merak ediliyordu. Yakında yayın hayatına başlamaya hazırlanan İbrahim Selim ile bu gece programının ilk konuğu güzel oyuncu Serenay Sarıkaya olacak.
 

İbrahim Selim ile bu gece FOX TV'de ne zaman başlayacak?

YouTube ekranlarında izleyicileri stand-up, müzik ve eğlence konularında güncel konukları ile buluşturan İbrahim Selim ile bu gece programı artık TV ekranlarında yayınlanacak. Fox TV'ye transfer olan İbrahim Selim ile bu gece programının yayın tarihi de herkes tarafından merak ediliyordu. Henüz programın yayın tarihi açıklanmadı.