FOX TV yine bildiğiniz gibi! İki bölüm yayınladığı dizinin gözünün yaşına bakmadı fişini çekti! Emekleri hiçe sayıyor, anında ipi çekiyor

TAKİP ET

Yine FOX TV yeni final kararı! Sezon içinde birçok dizi satın alan ancak hiç şans vermeden diziler hakkında final kararı alması ile meşhur olan FOX TV yeni dizisi içinde final kararı aldı. FOX TV'de henüz 3 bölüm yayınlanan bir dizi daha finale doğru adım adım ilerliyor. Hatta dizinin fişi çekildi Ancak bu hafta son bir şans daha verilecek.

Reklam
Reklam

FOX TV, yaz sezonu için çalışmalarına erken başladı. Sezon dizileri ara vermeye hazırlanırken kanalda yeni dizilerde yayın hayatına başladı. Genç oyuncu kadrosu ile yaz sezonu için iddialı yapımlardan olan bir dizi henüz 3 bölümü ekrana gelmesine rağmen FOX TV anında fişi çekti. Seyirciler ise bu karara isyan etti. Sosyal medyada konuyu gündeme Taşıyan izleyiciler FOX TV'nin bütün yemekleri heba ettiğini düşünüyor. Büyük emek verilerek çekilen bir dizi daha reyting canavarına yenik düştü. izleyiciler ise FOX TV'nin dizileri sadece iki bölüm şans vermesinin tam bir emek hırsızlığı olduğunu düşünüyor.


FOX TV yine bildiğiniz gibi! İki bölüm yayınladığı dizinin gözünün yaşına bakmadı fişini çekti! Emekleri hiçe sayıyor, anında ipi çekiyor.


Yaz sezonu için hazırlıklara başlayan FOX TV, geçtiğimiz haftalarda Gülümse Kaderine isimli diziyi ekranlara taşımıştı. Genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi 2 kimsesiz kızın yetimhanede başlayan ve 18 yaşına girdikten sonra Serbest kalmaları ile birlikte verdikleri hayat mücadelesini konu alıyordu. Yayınlanan 3 bölümü ile izleyenleri gözyaşına boğan dizi bu hafta 3. bölümü ile ekrana gelecek. Ancak yeni dizi Gülümse Kaderine FOX TV ekranlarında yayınlanmanın talihsizliğini yaşıyor. Yeni dizileri yayına alıp 2 bölüm sonra final yapması ile meşhur olan FOX TV bu dizinin de ipini çekti. Düşük reyting sonuçları nedeniyle diziye yeni bir şans daha verilmedi ve final kararı alındı.


 

Genç oyuncu kadrosu kurtarmadı


FOX TV ekranlarında yayınlanan Gülümse Kaderine dizisi özellikle Zalim İstanbul dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan aynı zamanda dizilerin aranan yüzlerinden olan Bahar Şahin’i yeniden izleyici ile buluşturmuştu. Dizinin kadrosunda aynı zamanda Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur gibi isimler de yer alıyordu. Ancak bu kadro dizisinin Reyting sonuçlarını arttırmayı başaramadı. Her ne kadar kendine has bir izleyici kitlesine ulaşsa da Gülümse Kaderine dizisi için kaçınılmaz son geldi çattı.


 

Final kararı alındı


Birbirine zıt karakterler olmasına rağmen Aynı kaderi paylaşan ve yakın arkadaş olan Yaren ve Eda'nın zorlu hayat hikayesini konu alan Gülümse Kaderine dizisi reyting canavarına yenik düştü. Henüz 3 bölüm yayınlanan dizinin reytingleri atmayınca kanal final kararı aldı. Üstelik dizinin final bölümü bile çekilmeyecek. Yani dizi ekrana gelen son bölümüyle veda edecek.