Fransız basını Galatasaray'ı konuşuyor Marsilya paramparça oldu

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam Galatasaray Marsilya'yı konuk etmesi üzerine galibiyet alarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 4-2 skor ile galip gelen Galatasaray, Fransız basını tarafından gündemde yerini almaktadır. Galatasaray oyuncularına övgüler yağdıran Fransız basını işte şunları söyledi. Detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Galatasaray - Marsilya maçında 4-2 skor ile gruptan lider olarak çıkan Galatasaray'ın sergiledi futbol herkesi heyecanlandırdı. Fakat Romain Canuti yaptığı paylaşım ile tepki görerek kendi resmi hesabından özür mesajı yayınladı. Fransız basının gündemin de yer alan konu ise Galatasaray oldu. 

Galatasaray oyuncularından Cicaldau, Feghouli ve Babel gollerin sahibi oldular. Maç sonrasında ise Fransız basını Marsilya'yı eleştiri yağmuruna tuttu. 

Lequipe: Nelsson ve Marcao kusursuzdu

Galatasaray evinde misafir ettiği Marsilya'yı 4-2 yenerek liderliğe yerleşti. Lequipe: ''Evinde Fenerbahçe'ye kaybeden Galatasaray hayal kırıklığından sonra seyircileri karşında bu durumu telafi etti. Kerem ve Feghouli maçta parlayan isimlerden oldu. Defansta ise Nelsson ve Marcao da mükemmel bir oyun sergiledi. '' diyerek Galatasaray'a övgü konuşması yaptı. 

Marsilya'nın ofsayta düştüğü pozisyonda bile Muslera'yı geçemesi üzerine Galatasaray, Marsilya'nın Avrupa hayallerini paramparça ettiği söylendi. 

Marsilya takımının golcüsü Milik ise maçın ilk 20 dakkasının zor geçtiğini sahada kendilerinin sanki olmadığını söylerek Galatasaray'ı tebrik etti.  


Oyuncular maçtan sonra tribünü selamladılar

Süper Lig de Galatasaray'ın kendi evinde Fenerbahçe'ye yenilmesini ardından Avrupa da Marsilya'ya ev sahipliği yapan sarı kırmızılılar maç sonrası büyük sevinç ile tribünlere giderek seyircileri selamladır. Galibiyet sevinci taraftar ile kutlanıldı. 

Galatasaray avrupa maçı galatasaray marsilya galatasaraya övgü