Fulya Öztürk'ün yerine Esra Ezmeci geliyor! FOX TV'den Esra Ezmeci hamlesi

TAKİP ET

FOX TV'de ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılma kararı alan Fulya Öztürk, bu ani kararla herkesi şaşırtmıştı. Fulya Öztürk'ün ayrılık kararının ardından FOX'tan sürpriz bir hamle geldi ve bir süre önce ekranlardan çekilerek Instagram hesabı üzerinden ilişkiler üzerine paylaşımlar yapmaya başlayan ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye program teklifi ile gittiği iddia edildi.

Reklam
Reklam

FOX TV’de ekrana gelen Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılma kararı alan Fulya Öztürk, bu ani kararla herkesi şaşırtmıştı. Fulya Öztürk’ün ayrılık kararının ardından FOX’tan sürpriz bir hamle geldi ve bir süre önce ekranlardan çekilerek Instagram hesabı üzerinden ilişkiler üzerine paylaşımlar yapmaya başlayan ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye program teklifi ile gittiği iddia edildi. Fulya Öztürk’ün programa veda etmesinin ardından gözler yerine gelecek kişiye çevrilmişti. FOX TV’nin Fulya Öztürk’ün ardından yaptığı hamle gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre kanal Fulya Öztürk’ün yerine Esra Ezmeci’yi getirmek için Ezmeci’ye teklifle gitti. Ezmeci’nin teklifi kabul ettiği ve programın değişen ismi ve yeni sunucusu ile yeni sezonda ekranda olacağı bilgisine ulaşıldı.

Fulya Öztürk Veda Etmişti

FOX TV’d eyayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk, mesleğini özlediğini söyleyerek gündüz kuşağı programı yapmaktan vazgeçtiğini ve yeniden kendi alanına yönelmek istediğini açıklamıştı. Aklı ve ruhunun hep haberde kaldığını söyleyen Öztürk, ‘Yeni sezonda program yapmak istemiyorum’ sözleriyle yeni sezonda program yapmayacağını duyurmuştu. 

FOX’tan Esra Ezmeci Hamlesi

Fulya Öztürk’ün bu açıklamasının ardından gözler yeni sezona çevrildi. Fulya Öztürk ayrılığının ardından yeni sezonda programın devam edip etmeyeceği merak konusu olurken FOX’tan çok konuşulacak bir hamle geldi. Fulya Öztürk’ün geri çekilmesinin ardından sunucusuz kalan program için ünlü psikolog Esra Ezmeci’nin kapısı çalındı. Ezmeci’nin kendisine gelen teklifi kabul ettiği ve yeni sezonda programın sunucusu olarak ekranda yer alacağı öğrenildi. Aynı konseptte devam edecek olan programın ismi değişti. Yeni sezonda Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya ismiyle ekrana gelen olan program 4 Temmuz tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelecek.