Futbol tarihinde görülmemiş olay! Belenenses-Benfica maçında son kararı hakem verdi

TAKİP ET

Portekiz Premier Lig'de Belenenses ve Benfica takımları karşı karşıya geldi. Belenenses takımının 6 kişiye düşmesiyle kaleciler orta sahada görev yaptı. Maçla ilgili son kararı ise hakem verdi.

Reklam
Reklam

Portekiz Premier Lig’in 12.haftasında Belenenses ve Benfica takımları karşı karşıya geldi. karşılaşmanın ev sahibi olan Belenenses oyuncularına maç öncesi yapılan koronavirüs testinde 14 oyuncunun pozitif çıkması üzerine takım sahaya 9 oyuncu ile çıktı. oyunculardan 2’si ise kaleciydi. 

İlk yarı 7-0 sonuçlandı
Karşılaşmanın ilk yarısını 7-0 geride sonlandıran Belenenses, ikinci yarıya 7 oyuncuyla çıktı. santranın ardından ev sahibi takımda bir futbolcu daha sakatlandı.
Maçta ön libero olan kaleci Monteiro’nun sakatlığından sonra Belenenses 6 kişi kaldı. Durum böyle iken iki takım yetkilileriyle görüşen hakem Manuel Mota, karşılaşmanın sona ermesine karar verdi. 


7 kişi kalan takımda kaleci orta sahada oynadı
Talihsizlikler silsilesinin yaşandığı takımda, eksiklikler nedeniyle iki kaleci birden maça başladı. Kaleci Ramaldo orijinal mevkisinde, kaleci Monteiro ise orta sahada oynadı. 
Belenenses ligde 8 puanla 16’ncı sırada yer alırken, Benfica ise 28 puanla 3’üncü sırada bulunuyor. 
 

belenenses-benfica portekiz premier lig