Futbolseverlere müjde: Süper Lig TV geliyor!

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) düzenlediği yayın hakları ihalesinde firmaların verdiği tekliflerin düşük olması Süper Lig TV adı altında yeni bir platform kurmanın önünü açtı.

Reklam
Reklam

Yayın haklarıyla ilgili düzenlenen ihale toplantısına katılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, toplantının ardından basının karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. İhaleye katılan kuruluşların düşük teklif vermesini eleştiren Özdemir, yeni tekliflerin 2 milyar TL’nin altında kalmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.



TFF Başkanı Nihat Özdemir, yaptığı basın açıklamasında kulüplere uygun olarak yeterli teklif gelmediği takdirde Süper Lig Televizyonunu kurma gibi bir alternatiflerinin olduğunu söyledi. 

Yayın hakları ihale komisyonun toplantı öncesinde iki farklı formülü masaya yatırdığını bunlardan ilkinin kulüplerin kuracakları 'Süper Lig TV'nin yayın haklarını alarak maçlarını yayınlayabileceğini söyleyen Özdemir, ikinci formülün ise ihaleyi kazanan şirketle bir anlaşma yapılarak dekoderleri kendilerinin satma olduğunu ifade etti.



SÜPER LİG TV'NİN KURULMASI GERÇEKŞEBİLİR

TFF Başkanı Özdemir, şayet teklifler arasında istenilen sonuçlara ulaşılmaması halinde 'Süper Lig TV' platformunun kurulmasının gündeme geleceğini açıklayarak, Cuma gününe kadar bir süre verildiğini ve yeterli görülmediği takdirde de konuyu değerlendirmeye alabileceklerini söyledi.

 

TFF Başkanı Nihat Özdemir süper lig tv yeni platform yayın hakları ihalesi