Galata'da kendini yakan adam öldü mü? Galata'da kendini yakan adam son durum

TAKİP ET

İstanbul'da Galata Kulesi önünde kendini yakan adam herkese büyük bir korku ve panik yaşatmıştı. İlk olarak eline plastik bir orak alarak gezen daha sonra tinerle kendini yakan adamın son durumuyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Reklam
Reklam

İstanbul’da Galata Kulesi önünde kendini yakan adam herkese büyük bir korku ve panik yaşatmıştı. İlk olarak eline plastik bir orak alarak gezen daha sonra tinerle kendini yakan adamın son durumuyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Türkiye’nin konuştuğu olayla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.  Kıyafetine tiner döken ve bir anda kendini ateşe veren 28 yaşındaki genç, Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Çevredeki esnaf yangın tüpleriyle alevler içinde kalan genci söndürmeye çalışmıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumu merak ediliyor. İşte Galata’da kendini yakan gençle ilgili tüm detaylar…

Bir Anda Alev Topuna Döndü

Olay, Beyoğlu Galata Kulesi Meydanı Büyük Hendek Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde eline aldığı plastik bir orakla gezen ve daha sonra Galata Kulesi Meydanı’nda tinerle kendini yakan gencin yardımına çevredeki esnaf koştu. 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak, önce kıyafetine tiner döktü hemen ardından da kendini ateşe verdi. Bir anda alev topuna dönen gence çevredeki esnaf yangın tüpleriyle müdahale etti.



Hayatını Kaybetti

Türkiye’nin gündemine oturan olayla ilgili tüm gelişmeler yakından takip edilirken olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve vücudunda 2. ve 3. derece yanıklar olduğu belirlenen Pekpak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Cebinde Otobüs Bileti Bulunmuştu

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, kendini yakan gencin cebinde Konya’dan geliş otobüs bileti tespit etti. Aynı zamanda gencin yanan poşetindeki tableti de polis tarafından muhafaza altına alındı. Abdullah Cahit Turan Pekpak’ın psikolojik sorunları olduğu ve olaydan hemen önce ailesini arayarak ‘kendimi yakacağım’ dediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.