Galatasaray'a İspanyol hoca geliyor: Domenec Torrent ile anlaşıldı!

TAKİP ET

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim'in ayrılığının ardından sarı-kırmızılı takımın başına İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'in geleceğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılması sonrası yeni hoca arayışına başlayan yönetim, İspanyol hoca Domenec Torrent ile anlaşmayı sağladı. 


Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, anlaşmanın tamamlanması sonrasında bir basın açıklaması yaparak sarı-kırmızılı takımın başına geçecek olan yeni hocayı kamuoyuna duyurdu. Elmas, İspanyol teknik direktör Domenec Torrent ile sağladıkları görüşmeler sonrasında bir anlaşma yaptıklarını ve Torrent'in takımın başına kısa bir süre sonra geçeceğini bildirdi.


Domenec Torrent'in Galatasaray'ın projelerine çok uygun bir isim olduğunu düşündüklerini vurgulayan Başkan Elmas, Torrenton'un son derece kuvvetli bir isim olduğunu ve aldıkları bu kararında takıma ve kulübe zarar vermemesi için de herkesin elinden geleni yapacağını söyledi.


DOMENEC TORRENT KİMDİR?

1962 yılında doğan Domenec Torrent, daha önce Palafrugell, Palamos ve Girona takımlarını çalıştırdı. 2007 yılında Barcelona B Takımı'nın başına geçen Pep Guardiola'nın yardımcısı olan Domenec Torrent, daha sonra Bayern Münih ve Manchester City'de yardımcı antrenörlük yaptı. 2018 yılında ABD ekiplerinden biri olan New York City'nin başına teknik direktör olarak geçen Torrent son olarak Brezilya temsilcisi Flamengo'yu çalıştırdı.
 

galatasaray Domenec Torrent teknik direktör burak elmas anlaşma