Galatasaray'a Marcao'dan üzen haber!

TAKİP ET

Galatasaray'ın başı sakatlıklarla dertte. Bu sezon tarihinin en kötü Süper Lig sezonunu geçiren Galatasaray'da Marcao'nun sol arka adalesinde sakatlığı tespit edildiği ve oyuncunun tedavi göreceği açıklandı.

Reklam
Reklam

Galatasaray, 1 Mayıs Pazar günü Spor Toto Süper Lig'in 35 haftasında kendi evinde Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Bir günlük iznin ardından sarı-kırmızılı futbolcular maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Galatasaray kulübünden bugün yapılan açıklamaya göre futbolcular Florya Metin Oktay tesislerinde ısınma ve çeviklik hareketleri ile antrenmanlara başladı. Futbolcuların sakatlık önleyici bir çalışma gerçekleştirdiği öğrenilirken daha sonra dar alanda Top kapma ve pas çalışması yapıldı. Sarı-kırmızılı takımın bugünkü antrenmanı gruplar halinde Çift kale maçlarla sona erdi.

Marcao sakatlandı

Diğer yandan sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada başarılı futbolcu Marcao'nun Yapılan tetkiklerinde sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edildiği bildirildi. Sarı-kırmızılı kulüp açıklamasında, "Altay maçında sol arka adalesinde ağrı hisseden ve oyuna devam edemeyen Marcao’nun yapılan MR tetkiklerinde orta düzeyde zorlanma tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı." ifadelerini kullandı.