Galatasaray, Alanyaspor maçının tekrarı için TFF'ye başvurdu

TAKİP ET

Galatasaray-Alanya spor maçının yankıları devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım karşılaşmada son dakika yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Galatasaray'ın Alanyaspor maçının tekrar edilmesi için TFF'ye başvurdu öne sürüldü. Başvuru gerekçesi olarak ise maçın ikinci yarısında yardımcı hakemin sahaya girmesi ve topu Kendi isteği ile dışarı atması gösterildi.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın 2-2 berabere biten Alanyaspor maçının tekrar edilmesi için TFF ye başvuruda bulunduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılı takımın başvuru gerekçesi olarak yardımcı hakemin bakıp ikinci yarısında sahaya girmesini ve topu Kendi isteği ile dışarı atılmasını gösterdiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın 65 dakikadan itibaren tekrar edilmesini istiyor.

Galatasaray düşmanlığı demişti

Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaraylı yönetici Erden Timur, Bu maçın konuşulacak hiç bir yanı olmadığını söylemişti. Maçın bilerek bu hale getirildiğini söyleyen Timur, “Önce bu atamayla bunu bu şekle soktular. Galatasaray düşmanlığıyla bilinen bir hakemi böyle bir maça atayarak hafta içi yaptığımız basın toplantısında ki her kelimesiyle arkasındayız ve doğruyu söyledik, kendi hatalarımızı da konuştuğumuz, kendi öz eleştirilerimizi de yaptığımız bir basın toplantısıydı. Bu şekilde giderse lig bitmeyecek. Biz bitirtmeyiz!" demişti.