Galatasaray Antalyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS - Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Galatasaray Antalyaspor ile evinde kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde futbol severler internet üzerinden Galatasaray Antalyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini sık sık araştırıyor. İşte Bein Sports 1 GS - Antalya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasının kritik maçlarından birisi olan Galatasaray Antalyaspor maçında nasıl bir sonuç çıkacağı bir çok futbol severin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Geçen hafta Adana Demirspor deplasmanına çıkan ve kötü bir oyunla 2-0 yenilen Galatasaray bu sonuçla birlikte lider Trabzonspor’un 21 puan gerisine düşmüştü. Ligde 7 maçtır 3 puan alamayan Galatasaray Antalyaspor maçında galip gelerek kötü gidişine son vermek istiyor. Öte yandan son galibiyetini lider Trabzonspor’a karşı 2-1’lik skorla alan ve sonraki iki maçında da puan kaybeden Antalyaspor güçlü rakibini evinde mağlup ederek alt sıralarla olan puan farkını açmak istiyor. Kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Galatasaray Antalyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Galatasaray Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Galatasaray Antalyaspor maçı bugün saat 16.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray Antalyaspor Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Galatasaray Antalyaspor maçının hakem kadrosu belli oldu. Kritik maçta Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Samet Çavuş üstlenecek. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Özgüç Türkalp oturacak.
Galatasaray’ın Daha Fazla Puan Tahammülü Yok
Spor Toto Süper Lig’in geçen haftasında Adana Demirspor’a deplasmanda 2-0 kaybeden Galatasaray lider Trabzonspor’un tam 21 puan gerisine düştü ve şampiyonluk şansını iyice zorlaştırdı. Sarı kırmızılı takım Antalyaspor karşısında kazanarak haftalardır devam eden kötü serisini bitirmek istiyor. 
Antalyaspor 4 Eksikle Geliyor
Süper Lig’de bugün Galatasaray deplasmanında 3 puan arayacak olan Antalyaspor’da maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Akdeniz ekibinde Doğukan Nelik, Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy sakatlıkları, Andrea Poli ise sarı kart cezası sebebiyle İstanbul deplasmanında forma giyemeyecek.
Galatasaray’da 6 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de evinde Antalyaspor’u konuk edecek olan Galatasaray’da maç öncesi 6 önemli eksik bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Muslera, Diagne, Luyindama, Boey, Cicaldau ve Taylan bugün oynanacak olan Antalyaspor mücadelesinde sahada yer almayacak. Teknik direktör Fatih Terim’in cezası ise bu maçla beraber sona erecek.
Galatasaray - Antalyaspor muhtemel 11'ler:
Galatasaray:
İsmail, Yedlin, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Aytaç, Berkan, Halil, Emre Kılınç, Kerem, Mohamed
Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Naldo, Güray, Fredy, Milosevic, Ghacha, Mukairu, Doğukan
Galatasaray Antalyaspor maç özeti için tıklayınız

Galatasaray Antalyaspor GS Antalya maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports