Galatasaray aradığı 10 numarayı buldu! 7 milyon Euro ödemeyi göze aldı

TAKİP ET

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray transferde aradığı 10 numarayı buldu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılı takım Brezilya kökenli İtalyan 10 numara Joao Pedro için Cagliari ile anlaşmaya vardı. Transferin kesinlik kazanması halinde sarı-kırmızılılar İtalyan kulübe bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro ödeyecek.

Reklam
Reklam

Galatasaray son dakika transfer haberi… İtalyan basınında yer alan iddialara göre sarı-kırmızılı takım yeni 10 numarasını buldu. Aslanın yeni transferi Joao Pedro oldu. Iddiaya göre Galatasaray,  Joao Pedro’nun bonservis bedeli için takımı Cagliari ile görüşmeye başladı.

7 milyon Euro’yu gözden çıkardı

İtalyan basınında gündeme gelen iddialara göre sarı-kırmızılı takım 30 yaşındaki futbolcu için 7 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi göze aldı. Bu girişim kulübe yakın kaynaklar tarafından da doğrulanırken İtalyan takımının ise bonservis bedelini çok düşük olduğu konuşuluyor.

İtalyan takım az buluyor

Joao Pedro'ya İtalyan seks takımlardan da teklif yağarken futbolcunun vereceği karara göre transferde yol haritasının belirleneceği iddia edildi. Fıkralar transferde Gözde olan futbolcu takımında iyi bir sezon geçirdi. 39 maçta 13 gol ve 4 asistlik performans ile oynayan futbolcu kısa sürede transferin gözde isimlerinden biri haline geldi.