Galatasaray Avrupa'da tur bileti almak istiyor. Fatih Terim'den sürpriz tercih. Galatasaray'ın Marsilya ilk 11'i belli oldu mu?

TAKİP ET

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Fransız ekibi Marsilya'yı konuk ediyor. Galatasaray Avrupa'da tur atlamak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim sürpriz bir tercihte bulundu. Taraftarlar Galatasaray Marsilya maçı ilk 11'ini merak ediyor.

Reklam
Reklam

Avrupa fatihi olarak nitelendirilen Galatasaray bu akşam UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Marsilya takımını İstanbul’da konuk edecek. Galatasaray bu mücadeleyi kazanıp grupta liderliğini garantilemek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde son hafta öncesinde Marsilya ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçı kazanıp bir üst tura grup lideri olarak çıkmak istiyor. Galatasaray bu akşam grup liderliğini garantileyebilir. Teknik direktör Fatih Terim sürpriz bir 11 tercihinde bulundu. Galatasaray Marsilya maçının ilk 11’leri merak ediliyor.

Galatasaray-Marsilya Maçı Saat Kaçta, Nerede, Hangi Kanalda?

Bu akşam saat 20:45’te Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Fransız ekibi Marsilya takımını İstanbul’da konuk edecek. Maçı Almanya futbol federasyonundan hakemler yönetecek. Grubu mücadelesinde oynadığı dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlik alan Galatasaray, şu an sekiz puanla grup lideri olarak mücadele ediyor. Marsilya ise oynadığı bütün maçlarda berabere kaldı. Topladığı dört puan ile grupta üçüncü sırada bulunuyor.

Galatasaray İlk 11

Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Cicaldau, Berkan, Feghouli, Kerem, Diagne.

Galatasaray bu akşam oynayacağı karşılaşmada bir puan alırsa grupta kesin olarak iki sıra içerisinde yer alacak ve gruptan kesin olarak çıkacak. İki takım arasında oynanan ilk maçta maç golsüz berabere bitmişti. Grubun diğer maçında Rusya ekibi Lokomotiv Moskova, İtalyan temsilcisi Lazio takımını ağırlayacak.

Galatasaray bu akşamki müsabakaya iki tane eksik ile çıkacak. Sakatlığı devam eden Galatasaray kaptanı Arda Turan ile 20 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu Sacha Boey bu akşam oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray bu akşam kazanırsa veya berabere kalırsa kesin olarak gruptan çıkıyor.

Galatasaray Tur Bileti Almak İstiyor

Eksiklerin yanında UEFA kadrosuna bildirilmeyen oyuncular Aytaç Kara, Fatih Öztürk, Oğulcan Çağlayan ve Gustavo Assunçao yine Marsilya maçında görev almayacak olanlar arasında yer aldı. Bu eksiklerle beraber Galatasaray Toplamda altı tane eksik ile bu akşam mücadele edecek. Maçın skorunun ne olacağı futbolseverler ve Galatasaray taraftarları tarafından merak ediliyor. Galatasaray’ın bu maçta puan alarak ülke puanına katkı yapması bekleniyor.

Galatasaray bu akşam eksiklerle çıksa da grupta şu an lider konumda bulunuyor. Diğer takımlara karşı avantaj elde etmek için bu maçı kazanmak istiyor. Galatasaray bu akşam Marsilya takımının yenerse grupta kesin olarak lider olacak. Ayrıca Galatasaray takımında forvet oyuncusu Mbaye Diagne ile kaleci Fenando Muslera sarı kart görürse 9 Aralık 2021 Perşembe günü oynanacak Lazio karşılaşmasında cezalı duruma düşüyor. Galatasaray, Lazio ile deplasmanda karşılaşacak.

Galatasaray Galatasaray marsilya maçı hangi kanalda Galatasaray Marsilya ilk 11