Galatasaray Barcelona'nın yıldızı Oscar Mingueza'yı istiyor

TAKİP ET

Galatasaray, Marcao'yu Sevilla'ya gönderdikten sonra stoper arayışına hız verdi. İddiaya göre sarı-kırmızılı takım aradığını da İspanya'da buldu. Galatasaray'ın stoper olarak Barcelona altyapısında yetişen Oscar Mingueza'yı düşündüğü öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Galatasaray Avusturya tirol bölgesinde 4 günlük kamp gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu sabah saatlerinde kamp için İstanbul'dan hareket eden sarı-kırmızılı takım Avusturya'ya ulaştı. Kamp boyunca 2'de hazırlık maçı oynayacak olan sarı-kırmızılı ekibin 1 Ağustos'ta İstanbul'a döneceği öğrenildi. Galatasaray İstanbul'a döndükten sonra Süper Lig'in ilk haftasında karşı karşıya geleceği Antalyaspor maçı için hazırlık yapacak.

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da bir yandan da transfer için büyük operasyon sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Marcao'yu sevilla'ya transfer eden Cimbom, o bölgedeki boşluğu doldurmak için futbolcu arayışına girdi. Galatasaray iddiaya göre aradığı ismi İspanya'da buldu.com Cimbom'un gündeminde son günlerde Oscar Mingueza var.

BARCELONA ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Galatasaray'ın Barcelona altyapısında yetişen 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. İspanyol basınında yer alan habere göre genç futbolcu ile ilgilenen tek takım sadece Galatasaray değil. İspanyol stoper için çok sayıda klip devrede. Bu takımlar arasında İspanya'dan Celta Vigo, Real Valladolid, Girona ve Getafe gibi güçlü kulüpler de var.

GALATASARAY TEKLİFİNİ YAPTI

Alınan bilgiye göre genç futbolcu İspanya'da kalmak istiyor. Ancak sarı-kırmızılı takımın Mingueza'nın Kafasını karıştıracak bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Şu an için beklemeye geçen Galatasaray'ın ilerleyen günlerde bu transfer için net bir adım atmayacağını belli olacak.