Galatasaray Başakşehir maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS - Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında Galatasaray Başakşehir ile evinde karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma öncesi insanlar internet üzerinden Galatasaray Başakşehir maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 1 GS - Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasının merak edilen karşılaşmalarından birisi olan Galatasaray Başakşehir maçı bugün oynanacak. Süper Lig’de geçen hafta oynanan maçta deplasmanda Sivasspor’a 1-0 kaybeden Galatasaray’da mağlubiyet ile birlikte Muslera’nın sakatlığının da hüznü yaşanıyor. Sarı kırmızılı takım başarılı kalecisinden uzun bir süre yararlanamayacak. Öte yandan ligde son 8 maçda 7 galibiyet alan Başakşehir ise güçlü rakibi karşısında da kazanarak olumlu giden havasını devam ettirmenin peşinde olacak. Kritik karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Galatasaray Başakşehir maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişmiş durumda.
Galatasaray Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Galatasaray Başakşehir ile bugün saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Galatasaray - Başakşehir muhtemel 11'ler:
Galatasaray:
İsmail, Yedlin, Nelsson, Alpaslan, van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Cicaldau, Kerem, Diagne
Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali, Mahmut, Berkay, Visca, Deniz, Chadli, Okaka
Galatasaray Başakşehir Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Galatasaray Başakşehir maçında Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Ali Öğel ve Candaş Elbil üstlenecek.
Galatasaray’da 5 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da önemli eksikler bulunuyor. Sarı kırmızılı takımda Arda Turan, Muslera, Boey, Elabdellaoui ve Luyindama Başakşehir maçında forma giyemeyecek. 
Galatasaray 5 Maçtır Kazanamıyor
Avrupa’da büyük bir başarı gösteren Galatasaray Süper Lig’de ise tam tersi bir performans ortaya koyuyor. Ligde tam 5 maçtır kazanamayan sarı kırmızılı takım son oynanan Sivasspor mücadelesinde hem 1-0 kaybetmiş hem de başarılı kalecisi Muslera’yı sakatlığa kurban vermişti.
Başakşehir Tam Kadro Geliyor
Spor Toto Süper Lig’de son haftaların formda takımlarından olan Başakşehir’de hedef İstanbul’da galip gelerek 3 puanı kazanmak olacak. Turuncu lacivertli ekipte eksik bir oyuncu bulunmuyor.
Galatasaray Başakşehir ile 27. Randevuda
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak olan Galatasaray Başakşehir karşılaşmasında taraflar 27. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 26 maçta Galatasaray 13 kez kazanırken, Başakşehir 7 kez galip geldi. Taraflar 6 maçta ise eşitliği bozamadı.
Galatasaray Başakşehir maç özeti için tıklayınız

 

Galatasaray Başakşehir GS Başakşehir maç özeti Spor Toto Süper Lig