Galatasaray başkanı Dursun Özbek yeni hoca Okan Buruk ile 1 dakikada anlaştı

TAKİP ET

Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek, bombaları peş peşe patlatmaya devam ediyor. Koltuğa oturmasının ardından yeni adımlarını atmaya başlayan Özbek, Okan Buruk ile anlaştı. Uzun zamandan beri Galatasaray'ı çalıştırmak istediğini söyleyen Okan Buruk, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e sadece 1 dakika içinde evet dedi.

Reklam
Reklam

Galatasaray’da teknik direktör belirsizliği ortadan kalkıyor. Fatih Terim ayrılığı sonrasında takımın başına getirilen teknik direktör Torrent, 1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen gönderiliyor. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü ise Okan Buruk olacak. Okan Buruk ve yeni başkan Dursun Özbek arasında yapılan telefon görüşmesinde anlaşma sağlandı.
 

Okan Buruk Galatasaray'ın yeni hocası oluyor

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta yapılan başkanlık seçiminde koltuğa oturan Dursun Özbek zaman kaybetmeden yeni teknik direktör arayışına girdi. Dursun Özbek ve Okan Buruk arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştiği öne sürülürken Okan Buruk'un, kendisi için en doğru yerin Galatasaray olduğunu düşündüğü ve Galatasaray kulübesinde kendisini görmek istediği iddia edildi. Galatasaray teknik direktörü olmayı çok isteyen Okan Buruk Başkan Dursun Özbek’ten herhangi bir özel talepte bulunmadı.

Galatasaray için tüm teklifleri geri çevirdi

Diğer yandan Okan Buruk'un kendisine yapılan tüm teklifleri geri çevirdiği ve Galatasaray'dan gelecek teklifi beklediği iddia edilirken boş mukaveleye imza atmak için bile hazır olduğu konuşuluyor. Okan Buruk'un bekleyişi mutlu haberler sona erdi. Nihayet Galatasaray başkanı Dursun Özbek Okan Buruk’a etmediği teklifi yaptı ve ünlü teknik adam çocukluk aşkı Galatasaray'ın başına geçti.
 

2 yıllık sözleşme imzalayacak

Okan Buruk ve Dursun Özbek arasında anlaşma sağlanırken ünlü teknik adamın Galatasaray'a 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Transferin kısa sürede duyurulacağı tahmin ediliyor. Sözleşme imzaladıktan sonra Okan Buruk hemen Florya'da işbaşı yapacak. Okan Buruk'un Dursun Özbek ile yaptığı görüşmede kendisine tercih ettiği için teşekkür ettiği ve çocukluk aşkı Galatasaray'da çalışmak için sabırsız olduğunu söylediği öğrenildi.
 

Ne parası başkanım

Şu sıralar Paris'te bulunan Okan Buruk Galatasaray başkanı Dursun Özbek arasında geçen telefon görüşmesi de bir hayli ilginç oldu. Konuşmanın oldukça kısa sürdü öğrenilirken Galatasaray başkanı Dursun Özbek Okan Buruk’a ne kadar ücret istediğini sordu. Okan Buruk ise Galatasaray başkanına, "Ne parası başkanım. Galatasaray'a hoca olma şerefi bana yeter. Bu onur asla parayla ölçülmez. Para önemli değil. Bunu konuşmak bana yakışmaz" yanıtını verdi.