Galatasaray'da James Rodriguez sesleri artıyor

TAKİP ET

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına haftalar önce havlu atan Galatasaray'da James Rodriguez sesleri artıyor. Gelecek sezonun planlarına başlayan sarı kırmızı takımın ilk hedefinin Kolombiyalı yıldız oyuncu olduğu iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan ve haftalar sonra ilk galibiyetini geçen hafta Göztepe’ye karşı 3-2’lik skor kazanan Galatasaray’da gelecek sezonun planlaması şimdiden başladı. Bu sezon hayal kırıklığı yaratan sarı kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent önderliğinde yeni bir kadro yapılanmasına giriyor. İspanyol basınından bir iddiaya göre ise Galatasaray’ın gelecek sezondaki ilk hedefi 30 yaşındaki Kolombiyalı yıldız oyuncu James Rodriguez olacak.
Katar Ligi takımlarından Al-Rayyan’da forma giyen James Rodriguez’in geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti. İspanyol Mundo Deportivo’nun iddiasına göre Rodriguez transferinde Galatasaray da devreye girdi. Avrupa’da oynamak isteyen Kolombiyalı futbolcunun da Galatasaray’a sıcak baktığı ifade ediliyor. 
Galatasaray’ın James Rodriguez için sezon sonuna doğru temasları sıklaştırması bekleniyor. 

Galatasaray James Rodriguez Süper Lig Kolombiya