Galatasaray'da Kalacak İsimler Belli Oldu! 8 İsim Galatasaray'a Veda Ediyor!

TAKİP ET

Yeni sezon için Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Domenec Torrent'in takıma veda etmesinden sonra veda edecek diğer isimlerde belli oldu. Arda Turan Galatasaray ile ilgili kararını verdi!

Reklam
Reklam

İki yıldız ismin takıma veda etmesinden sonra Galatasaray kasasında 6 milyon Euro’dan daha fazla para kalıyor. Galatasaray, bu sezonda ligde istediği başarıyı elde edemedi. Yeni sezon için hareketli günler yaşayan Galatasaray’dan ayrılacak isimler belli oldu. Sezonda yapmış olduğu transfer ile başarı elde edemeyen Galatasaray transferlere yapmış olduğu harcamalar ile yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.
Alınan yeni bilgilere göre Galatasaray 3 sene önce Bankalar Birliği ile imzaladığı anlaşmanın ilk faiz ödemesini Ağustos ayının başında yapacak. Buna göre Galatasaray 200-300 milyon TL arasında kasasından para çıkaracak.
 

8 Oyuncu ile Yollar Ayrılıyor


Bütçe azaltma yoluna giden Galatasaray, sözleşmesi bu ay sonunda bitecek olan 8 oyuncusuna veda etmeye hazırlanıyor. 8 oyuncunun takımdan ayrılmasıyla birlikte 144 milyon TL maaş bütçesinde tasarruf olacak.
Galatasaray Başını Burak Elmas’ın ocak ayında ki daveti ile İstanbul’a gelmiş olan Luis Campos, Galatasaray ile sözleşme yapmayacağını belirtti.
Maliyeti oldukça yüksek olan Babel ve Feghouli ile Galatasaray’ın yolları ayrılıyor.
 

Arda Turan’ın Yeni Kararı


Arda Turan Galatasaray’ın yeni sezonunda olmayacak. 8 milyon TL’ye oynayan Arda Turan futbolu bırakma kararı aldı. Semih Kaya ve Fatih Öztürk de yeni sezon kadrosunda bulunmayacak.
 

Sözleşmesi Biten Yerli İsimler


Halil Dervişoğlu: 8 milyon 500 bin TL
Arda Turan: 8 milyon TL
Semih Kaya: 4 milyon TL
Fatih Öztürk: 4 milyon TL
 

Sözleşmesi Bitecek Yabancı İsimler


Feghouli: 3 milyon 850 bin euro
Babel: 2 milyon 850 bin euro
Pulgar: 750 bin euro
Pena: 360 bin euro