Galatasaray'da kriz büyüyor! Evliliğini kurtarmak isteyen İcardi sakatlık bahanesiyle ülkesine kaçtı

TAKİP ET

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi, eşi ile yaşadığı sorunların ardından tası tarağı toplayıp ülkesine döndü. Galatasaray'dan ayrılıyor mu, futbolu bırakıyor mu sorunlarının gündeme geldiği Yıldız futbolcu Arjantin basınına yaptığı açıklamalarla adeta olay yarattı.

Reklam
Reklam

Bu sezon Galatasaray'ın en büyük transferlerinden biri olan ve günlerce konuşulan Mauro Icardi, eşiyle yaşadığı sorunların ardından ülkesine geri dönmüştü. Sakat olması sebebiyle Adana Demirspor maçında da forma giymeyen futbolcu, Arjantin basınına verdiği demeç ile gündeme bomba gibi düştü. Büyük bir sakatlığı olmadığını söyleyen Mauro Icardi, Sadece arka adalesinde Ağrı hissettiğini belirterek kendini çok forumda hissettiğini söyledi.

İTİRAF GİBİ SÖZLER

Son dönemlerde eşi ve menajeri olan Wanda Nara ile problem yaşayan Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin futbolu bırakacağı iddia edilmişti. Bu hafta Galatasaray'ın Süper Lig'de maçı olmaması ve bay geçecek olması nedeniyle Yıldız futbolcunun ülkesinde bir süre dinleneceği iddia edilmişti. Aynı zamanda Adana Demirspor maçında sakatlığı sebebiyle de oynamayan futbolcunun geri geleceği düşünülüyordu fakat Arjantin basınına yaptığı açıklamalar adeta itiraf gibi oldu.

BÜYÜK BİR SAKATLIĞIM YOK

Eşiyle yaşadığı problemler sık sık gündeme gelen daha önce de bu sebeplerden dolayı başarısız dönemler geçiren futbolcu bir kez daha eşi için mesleğini bırakmanın eşiğine geldi. Şu sıralar ülkesinde olan futbolcu Arjantin basınına da önemli açıklamalar yaptı. Mauro Icardi, yaptığı açıklamada "Sadece arka adalemde ağrı hissettim. Büyük bir sakatlığım yok. Kendimi çok formda hissediyorum" dedi. Yıldız futbolcunun bu açıklaması Galatasaraylı taraftarlardan da tepki çekti. Futbolseverler futbolcunun evliliğini kurtarmak için sakatlığını bahane ederek takımını yarı yolda bıraktığını düşünüyor.