Galatasaray'da kriz! Yıldız futbolcu Türkiye'ye dönmüyor

TAKİP ET

Son dakika spor haberi... Galatasaray'da yeni teknik direktörü Okan Buruk önderliğinde yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çok sayıda kulübün peşinden koştuğu Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katmayı başaran Galatasaray hemen ardından da genç oyuncu Kazım Karataş ile sözleşme imzaladı. Bu transferlerle büyük yankı uyandıran Galatasaray'da kriz de var.

Reklam
Reklam

Yeni sezon öncesi sarı-kırmızılı ekipte bazı futbolcularla yollar ayrılacak. Bu isimlerden biri de geçtiğimiz sezonun yıldızlarından Marcao olacak. Son dönemlerde Sevilla'ya transfer olacağı konuşulan futbolcu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Okan Buruk’u arayarak gelmeyeceğini söyledi

Galatasaray'da yeni sezon antrenmanları başladı. Ancak antrenmanlara ki futbolcunun katılmaması dikkat çekti. Bu futbolculardan biri hem teknik eğitim hem de yönetimin istemediği Boey olurken Diğeri ise Sevilla'ya transfer olacağı konuşulan Marcao oldu. Alınan bilgiye göre yönetim tarafından iki oyuncuya da özel izin verildi. Diğer yandan Sevilla’ya transfer olacağı konuşulan Marcao'nun Yeni teknik direktör Okan Buruk’u aradığı ve ekstra izin istediği öğrenildi.

Dönüş bileti istemedi

Teknik direktörü Okan Buruk Brezilyalı savunma oyuncusuna pazar gününe kadar izin verdi öğrenilirken Pazartesi günü idmana katılması beklenen futbolcunun hala kulüpten bir dönüş bileti talep etmediği öğrenildi. Yani Brezilyalı futbolcu Türkiye'ye dönmeyi çok düşünmüyor.