Galatasaray'da Muslera'nın yerine o isim geliyor

TAKİP ET

Son dakika spor haberi… Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları yeni başkan Dursun Özbek önderliğinde hız kesmeden devam ediyor. Son dönemlerde transferin gözde isimlerinden Abdülkadir Bardakcı transferi ile ses getiren Galatasaray'da çalışmalar uzun vadeli olarak yapılıyor. Özellikle 2011 yılından bu yana takımda forma giyen ve 2 yıl sonra sözleşmesi sona erecek olan Kaleci Muslera yerine arayışlar şimdiden başladı.

Reklam
Reklam

Geçirdiği kötü sezonun ardından yeni sezona bomba gibi başlamak isteyen Galatasaray'da hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek Sadece bu sezon için değil uzun vadede takıma katkı sağlayabilmek adına Hummalı bir şekilde çalışıyor. Dursun Özbek ve Ekibi özellikle futbol şubesindeki çalışmaların üzerinde yoğunlaşırken takıma uzun vadede fayda sağlayabilecek isimleri araştırıyor.

Muslera'nın sözleşmesi 2 yıl sonra bitiyor

Sarı-kırmızılı takımda 2011 yılından bu yana forma giyen ve başarılı performansı ile taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan kaleci Muslera'nın sözleşmesi 2 yıl sonra sona erecek. Henüz Muslera Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusunda bir karar vermiş değil ancak Dursun Özbek ve ekibi yeni alternatifler aramaya başladı. Kaleci transferi konusunda işi sıkı tutmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim şimdiden çalışmalara başlamış durumda.

Ali Emre Yanar için teklif hazır

Galatasaray'dan Muslera'ya alternatif olarak listede ilk sırada Altınordu’nun 24 yaşındaki kalecisi Ali Emre Yanar yer alıyor. Özellikle Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansı ile birçok kulübün gündemine giren Ali Emre Yanar Galatasaray'ın da radarında. Genç futbolcuya şu ana kadar Danimarka'dan ve Türkiye'de Konyaspor’dan teklif geldi ayrıca son olarak Başakşehir'in de genç futbolcu için Altınordu’nun kapısını çaldığı iddia edildi.

Altınordu altyapısında yetişen genç file bekçisi için sarı-kırmızılı takımda teklifini hazırladı. Alınan bilgiye göre Galatasaray 24 yaşındaki futbolcuya 750 bin Euro teklif etmeyi hedefliyor. Altınordu ekibinde Geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyen 24 yaşındaki futbolcu kalesinde 52 gol gördü 6 maçta rakiplerine izin vermedi.