Galatasaray'da peş peşe ayrılık haberleri

TAKİP ET

Galatasaray yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına ara vermeden devam ederken peş peşe ayrılıklarda yaşıyor. Sarı-kırmızılı takımda geçtiğimiz günlerde ayrılığı açıklanan Aytaç Kara sonrası bir isim daha veda etmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Galatasaray ve Aytaç Kara arasında sözleşme karşılıklı olarak feshedilmişti. Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, Yapılan anlaşma gereği futbolcunun mevcut alacaklarından da feragat ettiği belirtilmişti. Aytaç Kara sözleşmesinin sona ermesi sonrasında Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ile anlaştı. Ancak Galatasaray'da bu ayrılık son olmadı. Aytaç Kara’nın ardından bir isim daha Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor.

CİCALDAU VE ÖMER BAYRAMDA GİDİYOR

Galatasaraylı bir yandan transfer çalışmaları sürerken bir yandan da ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Aytaç Kara ayrılığı sonrasında teknik direktör Okan Buruk'un hazırladığı rapor doğrultusunda Ömer Bayram ve Cicaldau ile de yollar ayrılacak. Yeni sezon planlamasında yer almayan futbolculardan Ömer bayram ile karşılıklı olarak anlaşarak ayrılmaya hedefleyen sarı-kırmızılı takım Cicaldau'yu da Kiralık olarak göndermeyi hedefliyor.

MORUTAN'LA DA YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray'dan bir ayrılık haberi daha var. Sarı-kırmızılı takımın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'la da yolların ayrılacağı iddia ediliyor. Hatta Roman futbolcunun menajeri futbolcuya yeni takım bulduğunu da açıkladı.